Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjgbjhbgbvjdshb

Martwić się czy wszystko jest ok?

Polecane posty

Gość fghjgbjhbgbvjdshb

Mój facet jest za granicą, mieszka u swojego ojca. Jak ostatnio z nim miałam kontakt to napisał, że się rzadko odzywa, bo wiecznie pracuje. Dla mnie to wymówka, bo jeden sms dziennie nie zajmuje przecież tyle czasu. Od dwóch dni w ogóle się nie odzywa.... Myślicie, że to już koniec, że mu nie zależy? Wiedział przecież, że mi smutno, jak się nie kontaktujemy.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeddddddd
olej to, facetowi jakby zalezalo to by i 10 eskow napisal.... odleglosc swoje robi a pewno tam tez sa kobiety :) idz na imprezie, do pubu czy kina jest weekend nie siedz jak glupia przy fonie :O stwierdzam ze baby sa jednak glupie a przynajmniej wiekszosc bo facet sie pewno bawi swietnie a ty sie martwisz....

Gość fghjgbjhbgbvjdshb
oj ja jestem domatorem także imprezy mnie nie kręcą. Chce po prostu wiedzieć, na czym stoję. Nawet mu raz sama doładowałam konto. Ja nie czekam na smsy tzn. miło by było, jakby raz dziennie coś napisał, ale jestem zajęta swoimi sprawami. Po prostu trochę tego nie rozumiem, czuje, że się oddalamy od siebie. Wolałabym jakby napisał, że to koniec po prostu. Nie mam już nastu lat....

Gość fghjgbjhbgbvjdshb
No nie mogę zadzwonić, bo ma polski numer. Raz już mu powiedziałam, że jak się nie odzywa to mnie boli, że czuję wtedy taką obojętność, a tu znowu....

Gość fghjgbjhbgbvjdshb
Miał ktoś taką sytuację??? Sama nie wiem, jak się zachować.

no wiesz,mój tez jest za granica i przez telefon rzadko się kontaktujemy, jedynie przez internet,ale i tak nie za duzo bo on duzo pracuje i potem jest zmeczony

Gość fghjgbjhbgbvjdshb
Nie przeszkadza Ci to? Nie uważasz, że jak rzadko się odzywa to Cię olewa?

Gość niewiernaaaa
Mieszka u swojego ojca i nie moze sobie kupic internetu prepaid? Przeciez to na nasze jakies 20-30 zł max na miesiąc a moglibyście pogadać na skype czy jakkolwiek. Możliwe, że kłamie bo jest mu ciężko i nic nie idzie. Mąż koleżanki tak pojechał, miał mieć normalną pracę, przestał się odzywać. Wrocił po 3 mies., okazało się, że jak przyjechał to go okradli, z pracy nici i żeby wrócić musiał w jakimś kontenerze spać i kible sprzątać żeby na bilet zarobić i nie wracać kompletnie z niczym - ale takie rzeczy zdarzają się rzadko. B. prawdopodobne, że Cię olewa i ma gdzieś,, wiekszosc z nich tak robi.

Gość Otto
może chłop szlifuje [ bez podtekstów ]język i nie ma czasu

Gość fghjgbjhbgbvjdshb
On tam pojechał na 2 miesiące tylko, więc nie uczy się języka, chce tylko zarobić.

Gość fghjgbjhbgbvjdshb
Ja się po prostu zastanawiam, czy on rzeczywiście mam tam tyle pracy, czy może między nami się wypala....

Gość fghjgbjhbgbvjdshb
no właśnie dopiero dwa tygodnie.......

Gość Otto
napewno szlifuje język, będzie Pani zadowolona

Gość hjmnhgc
pamiętaj, że zawsze temu który wyjechał jest łatwiej. nowe miejsce, otoczenie. i trochę się zapomina ....

Gość fghjgbjhbgbvjdshb
Ale wcześniej się trochę psuło.... no i ten wyjazd...

Gość Otto
mogło laguna , jeśli szlifuje na pakistance. ale będziesz zadowolona

Gość fghjgbjhbgbvjdshb
Otto daj już spokój z tymi komentarzami. Ja nie jestem taka, żeby kogoś trzymać na siłę, jak się dłużej nie odezwie to po prostu sprawa będzie dla mnie jasna

no tak to jest jak sie zyje w takim kraju jak ten,ze nawet pracy nie ma. chociaz niektórzy wyjeżdżają celowo za granicę

Gość Otto
ok prrzepraszam ale takich gnojków , którzy nie szanują kobiet to lałbym . sorry ,że cię nie podbudowałem. ale i tak będziesz w końcu zadowolona

Gość fghjgbjhbgbvjdshb
Otto zgadzam się. Ja jestem osobą, która nie daje sobie w kaszę dmuchać, ale też nie lubię działać pochopnie, więc czasem proszę o radę osoby postronne.

Gość tadka telimena
mam taka sama sytuacje z tym ze moj jest rok tzn we wrzesniu rok bedzie przez rok sie nie widzieliamy

Gość tadka telimena
....dopeio pol roku gadamy przez skype a pol roku tylko sms

Gość Otto
oprócz kaszy nie daj się w co inneg dmuchać, a tak poważnie to będzie tylko twój wybór jak postąpisz, na nic nasze doradzanie .szacunek zdobywa się latami a traci ... ale itak będzxiesz zadowolona,

Gość fghjgbjhbgbvjdshb
No roku ja bym akurat nie czekała, bo związki na odległość nie są dla mnie. To miał być krótki 2 miesięczny wyjazd i koniec.

Gość fghjgbjhbgbvjdshb
Ja chciałam wiedzieć po prostu, jak wy oceniacie tą sytuację.

Gość tadka telimena
jaks ie kocha to sie poczeak uwierz mi...