Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjgbjhbgbvjdshb

Martwić się czy wszystko jest ok?

Polecane posty

Gość fghjgbjhbgbvjdshb
tadka pewnie tak, tyle, że u mnie nie wiem, czy to taka prawdziwa miłość, więc też nie wiem, czego się mam spodziewać.

Gość tadka telimena
mysle ze dwa tygodnie to malo czasu aby sie cos wypalilo wiec badz spokojna...musiał by byc idiotą zeby zostawic cie dla innej jak dopiero co tam pojechał....wiesz nowa praca....pewnie tyra tam to jest padniety jak wraca... jest lato goraco jezli to jest praca fizyczna to naprawde badz spokojna.... ponad to faceci nie maja takieo hopla jak my baby z telefonem...ze 24 godziny na dobe sie gapimy na niego oni biora tel do reki jak cos chca tylko napisac badz zadzwonic....powiem ci wiecej oni nawet nie biora pod uwage tak jak my baby ze jak nie napisze sms to juz koniec... badz spokojna,,,,,mowie ci tro ja doswiadczona na odleglosc...

Gość fghjgbjhbgbvjdshb
No tylko, że wcześniej to on wysyłał do mnie milion smsów na dzień, więc jednak dziwi mnie to zachowanie.

Gość tadka telimena
ja wiem ale jak pojechał tam to pracuje nowe srodowisko jest zmeczony naprawde...wiem jak ci jest teraz i co czujesz ale uwierz mi nie ma co sie denerwowac ,denerwowac si mozesz za tydzien.... ale tak to nie denerwuj sie.... napisz mu smsa rano ze sie martwisz i masz nadzieje ze jest ok...

Gość dziś na pomarańczowo
jak się kocha, to się poczeka jak się kocha, to się odzywa bo się kocha a nie, że dużo pracy, zmęczenie, to tamto owamto, pierdolenie jak człowiek taki zarobiony i czasu na związki nie ma, to niech w ogóle nie zaczyna, bo to zawracanie dupy. wszystkiego w życiu mieć nie można

Gość tadka telimena
pewnie ze tak laguna mas zracje.. alenie dajmy sie zwariiowac oni nie maja takiego hopla z telefonem jak my....

Gość Otto
gnojki są dziwni , faaceci nie

Gość tadka telimena
dzis na pomaranczowo tak...ale ja naprawde jestem czasami zmeczona ze nawet mi sie nie chce pisac..chce ciszy i spokoju.... kazdy jest inny..a moze on jest taki ze jest zmecvzony..czuje sie fg...itd przy tobie bez[ieczny ze jestes i go nie zostawisz to sie nie odzywa....pomysl w ten sposob

Gość fghjgbjhbgbvjdshb
No dla mnie to wygląda bardziej na olanie, bo już raz mu mówiłam, że chciałabym, żeby chociaż raz dziennie napisał sms. Dzisiaj np. nie pracuje i co? nie odezwał się

Gość tadka telimena
laguna mas zracje...ja ze swoim mam codzinnie od kad pojechal czyli rok,..codziennie kontakt dzonimy do siebie piszemy gadamy na sky,ale kazdy jest inny ....nie chce zasmucac fg..itd...bo moze naprawde jest tak jak mowie i on sie odezwie.,....naprawde.... gorzej jakby np.tydzien sie nie odzywal dla faceta dwa dni to jak pol dnia.... ajka on faktyvcznie tam tyra jak osioł ...to wiecie..nie ma sily na nic...

Gość tadka telimena
fghj a moze jednak poszedł do pracy dorobic... a sluchaj jak on np.nie moze napisac bo nie dochodza sms...j a tak mialam ze swoim....myslalam ze zawalu dostane...przychodzily mi raporty a on nie dostawal smso i odwrtotnie/....\ zadzwon do niego mowie ci to

Gość fghjgbjhbgbvjdshb
no nie mogę zadzwonić. No, ale jakby coś się z telefonem stało to mógł napisać smsa od ojca z komórki prawda?

Gość tadka telimena
to niechodzi o tel tylkjo o siec....o sms ktore przechodza przez granice...a czemu nie mozesz zadzwonic kochana?

Gość tadka telimena
jak mialam taka sytuacje ztymi smsami wtedy to poszlam do plusa i babka mi powiedziala ze tak jest niestety ze sms "zawieszaja" sie na granicy i nie przechodza...

Gość fghjgbjhbgbvjdshb
no bo ma polski numer. Wiesz ja wątpię, żeby teraz mu się coś zablokowało, skoro od 2 tygodni piszemy ze sobą normalnie smsy.

Gość tadka telimena
to co ze ma polski nr powiesz tylko np. kocham cie....zje ci to tylko max 3 zł i jemu tez...a bedziesz spokojniejsza ja na polaczenia do mojego faceta wyadalam okolo tysiac zloty przez ten rok,,,nie przeliczam pieniedzy na milosc do niego....chcialam bardzo go uslyszec wiec dzwonialm...

Gość tadka telimena
laguna to ty na zdjeciu?

Gość tadka telimena
jestescie?

Gość fghjgbjhbgbvjdshb
ja jestem, w sumie nie wiem, co myśleć. Byłam kiedyś z kimś 8 lat i wtedy inaczej mi zależało, jakoś tak bardziej...

Gość tadka telimena
mowie ci zadzwon albo pusc sygnal mu chocazi

Gość fghjgbjhbgbvjdshb
no puszcze mu dzwonka. Zobaczymy, czy się odezwie....

Gość fghjgbjhbgbvjdshb
sygnał jest....

Gość tadka telimena
jak jest sygnal i puscilas to czekaj do jutra bo pewnie spi kochana

Gość fghjgbjhbgbvjdshb
odpuścił sygnał tylko.... Eh....

Gość fghjgbjhbgbvjdshb
Napisałam mu, że miło, że raczył dać znak życia, a on mi tylko: Kocham Cie. Dobranoc. Padam z nóg