Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***załamałam się***

dowiedziłam się dzisiaj, że nie będę mieć dzieci :(

Polecane posty

Gość glowa do gory
mi kilku lekarzy powiedzialo ze nie bede mogla miec dzieci. Przestalismy sie zabezpieczac i teraz jestem w 17 tygodniu ciazy.

Gość niedlapsakielbasa
Maz musi sie oswoic z ta informacja,niby panowie to plec silniejsza ale to my wiecej potrafimy zniesc,my tez z mezem robilismy wszystkie badania,maz tez nasienie badal i strasznie przezywal,czekanie na wyniki okropny czas to byl... ale u mnie byl problem ....dzieki inseminacji jestem w ciazy....dluga walka byla,kupe lekow,zastzrykow i operacja i sie udalo,maluch teraz wariuje w brzuszku.... Kolezanki maz ma slabe nasienie bo tylko 3% ruchliwych plemnikow ,zdecydowali sie na in vitro...i sie udalo,warto nad tym pomyslec....skoro nasienie nie bardzo to moze nie kwalifikowac sie do inseminacji ale o in vitro(isci) mozna pomyslec,ochloncie troche,daj mu czas,niech przegryzie ta wiadomosc...

Gość ***załamałam się***
tylko on nie chce słyszec o in vitro :(

Gość Ptd.
Czemu?

Gość czemupytasz
moja koleżanka adoptowała niedawno chłopczyka. Długo czekała ale warto było. Uszczęśliwiła siebie, męża i tego malca, który teraz ma pełną rodzinę. Aż się wzruszyłam...

Gość adzia1982
0 prawidłowych też mieliśmy i do tego słabą ruchliwoiść tzw zdechlaczki...niech wcina dużo ryb i na morfologię cynk=selen jest dobry koszt ok 20 zł,jeszcz+e +maca.wit c,salfazin,żeń szen i l-karnityna i w ciągu 3 miesięcy morfologia skoczyła do 8 %...i ważne czy w ostatnim czasie przed badaniem mąż nie przechodził jakiejś gorączki,przeziębinia bo wtedy kicha z wynikami pozdrawiam w razie W pisz odpowiem

Gość ***załamałam się***
przez ostatni pół roku brał witaminy o ktorych piszesz, uwazał na siebie ale niestety 0 poprawy A o innych opcjach w ogóle nigdy nie chciał słyszec, żadne in vitro, adopcja itp. Albo naturalnie albo wcale

Gość sefaer5gzaqer
noo to sie ciesz!!! MNIEJ ZMARWIEN W ZYCIU................ale nic straconego ...................to co doktor gada to tak jak wrozka...moze sie uda glowa do gory nie myslecie o tym tylkokochajcie sie amoze sie przydazy

Gość ***załamałam się***
raczej sie nie przydarzy, skoro mój mąz przez to się wczoraj wyprowadził ...

Gość autorko a masz z nim jakiś
kontakt? Jeśli nie, to domyślasz się gdzie on może być?? Może byś tam pojechała i porozmawiała..?! A teściów masz w porządku? Może z nimi spróbuj porozmawiać, a oni Ci pomogą w ratowaniu Waszego związku?! W końcu to ich syn.

Gość ojtam ojtam
wow jak się wyprowdził to nieźle - rozumiem że to przeżył i nie może się pogodzić ale wyprowadzka?? i zostawił cię samą z tym wszystkim?? wow - ja bym na twoim miejscu nic nierobiła- jak jest mądry to przemyśli i wróci na kolanach z kwiatami w zębach a jak nie to znaczy że nie jest wart nic

Witam. ja z mężem starałam się w sumie 4 lata. Moje wyniki ok, w końcu mąż poszedł zbadać nasienie. Podobnie do Twojego męża miał kiepskie wyniki, brał przez jakiś czas witaminki, mniej palił itp. Po kilku miesiącach kolejne badanie i odrobinkę lepszy wynik ale dalej słabe nasienie... Wracałam od lekarza ze łzami w oczach bo straciłam już nadzieję... Pod wieczór coś mnie tknęło i uświadomiłam sobie że prawie tydz już spóźnia mi się okres... Zrobiłam po kryjomu test dla świętego spokoju nie licząc na nic i okazało się, że pomimo tych słabych wyników byłam w ciąży!! Aktualnie moja córeczka ma 5 miesięcy :) Więc ja jestem przykładem na to, że można zajść w ciążę przy słabych plemnikach :DDD A co do zachowania Twojego męża - po części go rozumiem bo jako facet poczuł się "niedowartościowany", i pewnie dobiło go to że nie może spełnić Twoich marzeń.. Mój też przy pierwszych wynikach się popłakał, że to jego wina... Ale jak widać u nas wszystko zakończyło się szczęśliwie :) Mam nadzieję, że Twój mąż przemyśli wszystko i wróci z przeprosinami i spróbujecie przez to razem przejść. Życzę Ci, żeby wszystko dobrze się skończyło :)

Gość mała23232323
ja tez mam taki problem mój mąż ma bardzo słabe plemniki i lekarz powiedział że raczej nic z tego nie bedzie , musimy wybrac albo inseminacja albo in vitro inseminacja jest tansza to na to poszlismy , były juz 2 i nic z tego , wokół wszystkie kolezanki i znajome maja dzieci a my nie mam dosc takiego życia :(