Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody bywalec

Warto czekać z pierwszym razem na właściwą osobę..

Polecane posty

Gość Młody bywalec

czy raczej zostanę wyśmiany, że tego jeszcze nie robiłem. Ile można tak czekać? W którym momencie czekanie na właściwą osobę zmienia się w bycie nieudacznikiem-prawiczkiem?

Gość Młody bywalec
Sądząc po braku odpowiedzi to pewnie zostanę wyśmiany:(

Gość rób co chcesz.
nie potrafisz sobie sam wyznaczyć celu ani skali wartości? Potrzebujesz obcych ludzi żeby ci powiedzieli jak masz postępować? To rzeczywiscie jesteś nieudacznikiem i dupą wołową.

Gość ja z perspektywy swoich
doświadczeń powiem ci,ze TAK. WARTO CZEKAĆ JAK NAJBARDZIEJ. pierwszy raz przeyżłam z chłopakiem przypadkowym,chciałam zobaczyc jak smakuje męzczyzna. bylismy razem 2 lata. potem poznałam miłośc swojego zycia. Ja dla niego byłam pierwszą kobietą w łozku i jestm dumna,ze to ze mna stracił cnotę. Jesteśmy razem do dziś. szkoda,ze ja nie czekałam na niego,bo jest wspaniałym,wyjątkowym człowiekiem. to z nim chciałabym stracić swoją cnotę--ale co się stało to się nie odstanie. tylko weź pod uwage jedną rzecz--ŻE NIE KAZDEMU W ZYCIU ZDARZA SIE POZNAĆ TĄ SWOJĄ DRUGA POŁÓWKĘ I IDEALNIE SIĘ DOBRAĆ. ZA MAŁO JEST WOLNYCH LUDZI NA TYM SWIECIE,ZEBY ZNALEŹĆ TA SWOJĄ CZĄSTKĘ.

Gość ja z perspektywy swoich
przeżyłam*

Gość 123ratata 321
Nie warto czekać.

Gość ile masz lat?
nie warto. z perspektywy czasu widzę.

Gość Włodzimir
Wie warto czekać. I tak, żadna tego nie doceni a jak się dowie, że jeszcze tego nie robiłeś to od razu zerwie z Tobą. Pomyśli sobie ech nie będzie z nim od razu super seksu i mega orgazmów więc nawet nie warto niczego z nim robić.