kalara3 0 Napisano Lipiec 14, 2012 w maju zaprzestalam brania tabletek i w czerwcu uprawialam seks podczas okresu, niewielka ilosc plemnikow mogla sie dostac. Po tym czasie bylam w szpitalu na wszystkich podstawowych badaniach, bo mam problemy z tetnem. Czy jest jakas mozliwosc ze jestem w ciazy, poniewaz w tym miesiacu spoznia mi okres, a mysle ze w szpitalu odrazu tez by bylo wiadomo. Co uwazacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalara3 0 Napisano Lipiec 14, 2012 tak wgl, nie odczuwam zadnych objawow, czasem kreci mi sie w glowie jak wstane za szybko z lozka, ale to chyba kazdemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gabryyyella Napisano Lipiec 15, 2012 a doszedl w Tobie? Jesli doszedl, a bylo to w czasie krwawienia...małe naprawde szanse, wręcz żadne. Iludniowe masz cykle, i ile ci się spoznia powiedz proszę, pogłówkujemy razem. Ale raczej wykluczam 99%:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalara3 0 Napisano Lipiec 15, 2012 doszedl we mnie za drugim razem, bo za pierwszym nie, wiec nawet duzo nie bylo duzo tego nasienia. problem w tym ze u mnie cykle wygladaja roznie, wiec nie jestem w stanie dokladnie okreslic, zwlaszcza ze okres wypadl troche nieregularnie ze wzgledu na odstawienie tabletek. to byl bodajze 4 dzien okresu. moje obawy wynikaja stad ze po odstawieniu antykoncepcyjnych zwieksza sie plodnosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalara3 0 Napisano Lipiec 15, 2012 ale wydaje mi sie tez, ze po niecalym miesiacu tez by wystapily jakies objawy tez ciazy, a spoznienie okresu to moze przyczyna jest stres, przeprowadzka i wogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gabryyyella Napisano Lipiec 15, 2012 na opoznienie okresu moze wplynac nawet lekki stres, albo upały ktore mielismy ostatnio. Przeprowadzka tym bardziej. Jesli w dniu kiedy skonczyl w Tobie jeszcze krwawilas, mysle ze nie ma obaw. Plodnosc sie zwieksza owszem, ale nie zawsze. Jaki mialas sluz dzien po stosunku? Jesli niepłodny to dobrze. Jeśli płodny...roznie moze byc. Co do objawów. Jeśli od owulki dluzej niz 2 tyg masz podwyzszona goraczke, to mozna przypuszczac ciaze. Jesli nie masz jakis niepokojacych objawow, normalne pmsowe, to spoko. tydzien po terminie zrob test najklepiej ale mowie.. watpie by COKOLWIEK sie dzialo, bo ejszcze krwawilas, a co do przesuniecia owulacji od razu po krwawiemniu..zdarza sie ale osobiscie nie znam takiej osoby. To jest na zasadzie kolezanka kolezanki kuzynki..:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nunun Napisano Lipiec 15, 2012 znam osobiście osobę będącą owocem seksu podczas okresu. Więc jest możliwe. Zrób beta hcg z krwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gabryyyella Napisano Lipiec 15, 2012 to byłby to jeden z naprawdę rzadkich przypadków, jak to określił kiedyś mój ginekolog Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalara3 0 Napisano Lipiec 15, 2012 temp. okolo 36.5, takze w normie. troche mnie jajniki pobolewaja i mam uplawy, ale to tak jak przed okresem . mam nadzieje ze dostane na dniach. po stosunku mialam jeszcze okres okolo 3 dni . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gabryyyella Napisano Lipiec 15, 2012 skoro 3 dni krwawilas to nie masz sie czego obawiac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalara3 0 Napisano Lipiec 15, 2012 dzieki za uspokojenie. napisze jak sie rozwinela sytuacja. pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach