Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sanepid wbije wam igle PRZYMUS

STOP PRZYMUSOWI SZCZEPIEŃ!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Jest wiecej absurdów - jak chocby przymus ubezpieczeń społecznych. Traktuja nas jak niedojdy co to same se krzywde zrobią i nosek trzeba nam wytrzeć. Takie to my niezaradne ale politycy o nas na szczęście dbają. a chodzi tylko o jedno - o to co to nie wiadomo o co chodzi :))))

Gość Wiem kim jestście wy świnie !!
tak spadaj Polacy to mądry i wykształcony naród , nie te czasy , nie siej ciemnoty ! Nasze dzieci maja studia i są ludżmi na stanowiskach , za póżno idź do Talibów może tam ci się uda ...?

Gość Wiem kim jestście wy świnie !!
siejcie ciemnotę w Afganistanie , tam macie szanse , wara od Polaków!

Gość 3476726323
PO to najbardziej skorumpowana partia po SLd w historii Polski. Sprzedali nas, chca zabronic tez telefonów na kartę, kazdy ma byc kurwa monitorowany

Gość Szczepionka PedvaxHIB-uzywacie?
Używaliście preparatu o nazwie Szczepionka PedvaxHIB? Bo wyszukiwałam informacji dotyczących tego produktu i postanowiłam Was zapytać. Możecie cokolwiek powiedzieć mi o tym produkcie? Jest sens go kupować, są dostępne jakieś zamienniki? Tu jest trochę opinii o Szczepionka PedvaxHIB: http://www.listalekow.pl/szczepionka-pedvaxhib/ - uważacie, że to sprawdzone informacje? Nie chciałabym się naciąć i roztrwonić bezsensownie pieniądze, dlatego mam nadzieję, że coś mi doradzicie. Dziękuje z góry za ewentualną pomoc.