Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .Małgosia21

Znajomy ze studiów a podteksty w smsach. Co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość .Małgosia21

Mam znajomego z roku ze studiów (mamy swoje numery bo czasem wymienimy sie notatkami). Teraz są wakacje i rzadziej sie widujemy ale czasem o cos on zapyta czasem ja w smsach. Z tym ze on w tych swoich smsach czasem daje erotyczne podteksty. Nic strasznego ale wiadomo aluzje do seksu. Co ciekawe jak sie widujemy na żywo to wydaje sie nieśmialszy i rzadziej tak robi. Nie jest żadnym kobieciarzem wiem na pewno bo mamy wspólnych znajomych. Oficjalnie jestemy tylko znajomymi ale moze cos z tego kiedys wyniknie kto wie. Ja to pisanie w smsach tych podtekstów traktuje tak ze po prostu on chce poflirtować, pożartować i ja mam takie samo podejście, taka odskocznia bo ogolnie bardzo duzo żartujemy i fajnie sie gada i w smsach i w gronie znajomych tez. Ale ciekawa jestem co wy sądzicie o facetach ktorzy piszą tego typu rzeczy? Akceptujecie to? szczerze nie wiem czy w to brnąć. Moze po prostu to dlatego ze od roku nie ma dziewczyny i jest samotny...? pragnie flirtu? Jak uważacie?

Gość .Małgosia21
Na studiach jest pomocy i to nie tylko dla mnie. Bardziej mi sie wydaje ze po prostu brak dziewczyny i samotność z tego powodu działa na niego tak ze chce czasem tak pogadac, ze go to jara... Ale sama nie wiem... Ja niby nie mam nic przeciwko temu bo wczesniej byl dla mnie tylko i wyłącznie kolegą ale teraz sie zastanawiam czy nie wyjdzie z tego nic wiecej... Co sądzicie o takim chłopaku? Dodam to nie jest nic strasznego tylko np napisalam mu wczoraj "22 pozycja na liście" a on juz to wiadomo odebrał jak pozycja seksualna heh. Takie dla jaj, gawędzenie jak erotoman to jest bardziej wg mnie ale pewności nie mam...

Gość .Małgosia21
Tylko ze dzis bylismy na piwie ze znajomymi i np jak taka kolezanka ktora ma juz męża cos powiedziala niby nie związanego z seksem to ten kolega przekabacił to na podtekst. Czasem jak inni koledzy cos powiedzą to te slowa kolegów tez przekabaci. Tak mi sie zdaje ze jest samotny i po prostu tak sobie to urozmaica...

Gość śmingóiogoghili
A co ci dokładnie pisze zapodaj jakiś przykład

Gość .Małgosia21
Np. "zegarek mi stanął" Albo "sms szedł szedł ale nie doszedł." Albo jak bylo gdzies zdjęcie owoców to napisal "o, jakie dwie ładne jędrne pomarańcze. Lubie pomarańcze :) "

Gość .Małgosia21
up