Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stava

Rzuciłam pracę. Jako kto mogłabym pracować?

Polecane posty

Jak to wszystkiemu winne? Zalewa mnie jak widze jakie pizdeczki siedza na wysokich stanowiskach, a ludzie, ktorzy maja ogromna wiedze marnuja sie na kasie, czemu winne temu, ze jestesmy niezalezne, ze chcemy czegos wiecej od zycia?

Stava Ja Cie rozumiem doskonale, mam ten sam problem ;s Wiecznie zajmuje sie zyciem innych, powiem Ci, ze zapomnialam o swoim zyciu, przestalam przez to interesowac sie soba, mam to samo ;s fuck Musimy znalesc sobie mentora Mysle tez, ze obie siwetnie bysmy zuly sie w towarzystwie wysoko postawionego, zamożnego mezczyzny, ktory wie o co come on ;D

Gość Stava
burzaaaa, masz racje, że najlepiej byłoby nam w towarzystwie inteligentnego faceta, który mógłby nas pokierować jakoś w życiu. Ale tacy faceci niestety nie chcą wiązać się z niezależnymi kobietami.

Gość mizoginista.pl
Czyli gdyby nie byłaś w szczęśliwym związku, to mogłabyś zostać prostytutką.

Gość Stava
Ja na przykład, zawsze przyciągałam do siebie słabszych mężczyzn. Obecnie również jestem z kimś, kto liczy tylko na mnie. Nie mam mu tego za złe, bo ja od początku zaznaczyłam, że jestem silną kobietką :) Ale patrząc na moje koleżanki, które robią z siebie zagubione kociątka, wysuwam wniosek, że czasem warto zrobić z siebie głupią na początku, po to by resztę życia spędzić na "nicnierobieniu" :)

Gość Stava
mizoginista.pl, nie, nie mogłabym.