Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beat the beast tatooooo9

ZINTERPRETUJCIE MI PROSZĘ SŁOWO "MULENIE"

Polecane posty

Wiesz, mozna to interpretowac na wiele sposobow, i mozna zinterpretowac blednie, najlepiej jak z Nim porozmawiasz i rozwiejesz swoje watpliwosci ;) A moze chodzi mu o to, ze poswiecasz wiecej czasu na komputer niz jemu ?

a w zyciu. przyznam ze tak bylo 3 lata temu. ale co ja mam robic w domu jak on jest w pracy? jakiedy tylko moge to do niego lece nie ma dla mnie wazniejszych rzeczy od niego

wiele razy zrzygnowałam dla niego z wyjazdow ze znajomymi, ognisk, wypadow za miasto, wypadow na piwo z kolezankami, imprez itp bo nie mogl pojsc ze mna.... badz nie chcial.

Jak dla mnie to On Cie ogranicza i sam nie wie o co mu chodzi do konca, ma gosciu problem ze soba ;s

na to wygląda

No jasne, ze tak, albo problem rozwiazecie w taki sposob, albo dalej bedaziesz sie pograzac ;_)

Gość 3476726323
wg mnie mulenie to spowolnienie, jezdze konno i na konia który wolno chodzi mówi się, że to "muł". Moze nawet stąd jest nazwa mulenie

No wlasnie pisze jej, ze roznie mozna to interpretowac, ale jednego zamulac to nic nie mowic za malo dla drugiegoo zamulac czyli wkurwiasz mnie ;)

jemu chyba chodiz o to ze jak wracam z pracy to nic nie robie. no sory nie mam dizeci, kolezanek juz tez nie to co mi zostaje? wlaczam kompa i odpalam jakis film

hehe . dobra dzieki za odpowiedzi dobranoc

Gość detektyw szerlok hołms
Zamulona czyli taka ospała, bez życia, zainteresowań, chęci na cokolwiek,nudna. Zamulanie nie ma nic wspólnego z domatorstwem. "Domator","domatorka" to raczej nie jest obraza, a zamulona raczej tak, chyba, że to stwierdzenie faktu.