Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jola 24l.

Smutno mi sie robi, gdy mysle o tym, ze jestem sama:(

Polecane posty

Gość Jola 24l.

I tak juz chyba zostanie:( Zaden facet nie zwraca na mnie uwagi:/ Jak poznaje tych fajnych, poukladanych, to sa juz zajeci:( Fakt jestem brzydka, ale dbam o siebie, mam leb na karku, jestem zaradna i wychodze do ludzi. Mimo to w moim zyciu uczuciowym nic sie nie dzieje:/

Gość Jola 24l.
bratniej duszy, drugiego czlowieka

Nie ma brzydkich kobiet, to nie jest kwestia tego czy jestes brzydka, czy atrakcyjna, jednemu sie podoba to drugiemu znow co innego... Daj sobie czas, ja tez jestem sama od ponad miesiaca, a Kocham czlowieka Nie jestem z Nim Ale pamietaj bycie samumeu,a bycie samotnym to roznica, jest wiele osob, nie bedacych w zwiazku,a le nie samotnych

Gość klaaaaa19
nie martw sie w koncu znajdziesz ta drua polowke,niezaleznie od wygladu:]sa jeszce na tym swiecie tacy coo nie patrza na wyglad...serio..musisz tylko w to uwierzyc..z reszta wszystko kazdemu jest pisane na gorze

Gość gsatq526
zdejmij przy nim majtki i rozwal się na nim na bank podziała :D

[[klaaaaa19 nie martw sie w koncu znajdziesz ta drua polowke,niezaleznie od wygladu:]sa jeszce na tym swiecie tacy coo nie patrza na wyglad...serio..musisz tylko w to uwierzyc..z reszta wszystko kazdemu jest pisane na gorze]]] kopiec bzdetów od naiwnej smarkuli olej takich pożytecznych idiotów autorko topa , życie jest do de im prędzej to pojmiesz tym lepiej dla Ciebie

Gość Jola 24l.
moi znajomi maja badz wlasnie ukladaja sobie z kims zycie, a ja w codziennym zyciu realizuje swoje cele zyciowe tylko wlasnie wieczorem i noca czasami mam rozmyslenia dotyczace swojej sanotnosci:/

Zycie jest zajebiste, lisiczka nie doluj tu nikogo, kazdemu pomaga co innego, jesli Ciebie motywuje mysl o tym, ze wszystko jest beznadziejne, to tak zyj to Twoj life, ale nie mow nikomu co ma sadzic o sobie i jak sie motywowac, niech kazdy decyduje za siebie

Jola Ludzie w moim wieku maja rodziny I co mam wyjsc z zalozenia, ze ja tez juz powinnam rodzine miec? Nie zyje tak jak zyje,a le najwazniejsze, zeby byc soba Masz przeciez siebie, nie cieszy Cie to?

Gość klaaaaa19
do samanty. kto tu jest naiwny ten jest naiwny ale z twojej wypowiedzi wynika to ze faceci leca tylko i wylacznie na wyglad. w wiekszasci tak ale czytaj ze zrozumieniem. napisałam ze KTOS a to jest chyba liczba pojedyncza

Gość Jola 24l.
Tak mam siebie, tylko ze nie jestem typem samotnika, uwielbiam byc z ludzmi, a wlasnie wiekszosc moich znajomych ma juz swoje zycie, a wiec nie ma czasu na spotkania, etc.

Gość klaaaaa19
jolus ja sadze ze tak naprawde to nie wyglad decyduje o tym czy jestes szczesliwa czy nie:} prosze nie mow ze jestes brzydka bo nie ma dziewczyn brzydkich,kazda jest ładna ale na swoj sposob a jak chlopaki nie umieja tego docenic to jest ich problem. i moze to co pisze to wg kogos moze byc kopiec bzdur ale dla mnie to sa takie wartosci,ktorych sie trzymam i juz

No to normalne, czlowiek jest stadny, nie chce byc sam To po co Ci tacy ludzie, znakiem tego, ze nie jestescie znajomymi Szukaj ludzi, ktorzy Cie Kochaja i ktorym na Tobie zalezy

klaaaaaaa Ja popieram Twoje podejscie ;) Zreszta tez jestem optymistka, i fuckam tych, ktorzy nie zasluguja na mnie ;)

Lisiczka Wiesz co stracilam kogos najprawdopodobniej kogos kogo Kocham,a le wbite mam, czasem myslalam, ze nic mi sie nie nalezy, ze ze mna jest cos nie tak halo , o nie Kazda z Nas zasluguje na szczescie, kazdy zasluguje na to zeby go szanowac, a jak ktos jest kutasem i skurwysynem to nim zostanie, nie ma co sie pieprzyc z oszolomami, trzeba odpowiednio dobierac sobie ludzi

Gość klaaaaa19
wiadomo zycie nie jest lekkie,ale nieraz sa chwile radosci...nieraz... optymizm duz pomaga taka prawda i wiara w siebie i swoje mozliwosci

Gość klaaaaa19
burzaa dokładnie, w zyciu trzeba krotko i na temat

Nie lubie takiego pieprzenia, a moze tak , a moze tak wczesniej tak robilam, i duzo stracilam przez to teraz jak ktos raz mnie wuchuja, to samo robie tylko, ze w mniej wulgarny sposob, nie traktuje takiej osoby powaznie Zycze spookojnej nocki Papapa;*

burzaaaaa marzenia piękna rzecz bujasz w obłokach i jest super i im lepiej było tym bardziej boli tyłek po lądowaniu może zabrzmiałam jakbym coś Tobie wmawiała ,nie, nie w tym rzecz, jakby to powiedzieć, żyj wg Siebie, zlewaj otoczenie, nie ufaj nikomu, a szczególnie facetom i tyle ode mnie cześć

Gość baranek und owieczka
Brzydkim zawsze bedzie trudniej znalezc swoja druga polowke, ale pomysl autorko, ze lepiej poczekac dluzej na tego jedynego i miec swiadomosc, ze kocha Cie za Twoje wnetrze, niz trafic na jakiegos polmozga dla ktorego wazniejsza jest uroda.

Gość prawiczka.
tja

tez to znam... podobam sie wielu,ale po jakims czasie okazuje si e,ze mnie olewaja bo majac 21 lat mam ograniczenia zcasowe na wyjscia z domu oraz nie mam swojego pokoju zeby zapsosic znajomych do siebie

Gość pravviczekkk
ta pewnie szukasz ciacha i dlatego jesteś samotna, a przeciętnymi facetami gardzisz sama będąc pewnie spaślakiem...zal mi cie.