Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona depresja

Jestem starą panną i mam ochotę się zabić

Polecane posty

Gość Ona depresja
"Czyli sprawa rozbija się o seks. A po jakim czasie oni ze tak powiem zapragnęli związek/relację/znajomość skonsumować? " Hm... chyba najlepiej od razu :) Miałam już tak dużo takich sytuacji, że zaczęłam się zastanawiać czy ze mną jest wszystko ok. Może w tym wieku nie traci się już czasu by kogoś poznać? Może większość żyje po prostu konsumpcyjnie - mam potrzebę muszę ją teraz zaspokoić. Mam wrażenie, że ludzie są coraz bardziej traktowani przedmiotowo - jak towar. Usłyszałam nawet, że ze mną jest coś nie tak skoro seksu nie chcę :)

Gość MLODA PANNO zrozum
jestes MLODA MASZ DOPIERO 35 LAT KOBITO!OPANUJ SIE! WSZYSTKO CO NAJLEPSZE PRZED TOBA!

Lucy to że doszło do złamania jednego palca to nic dziwnego sam sobie byłem winien ,ciągle coś robiłem uderzyłem się w rękę coś tam zabolało ale nie myślałem że coś tam pękło do końca :( Dobra nie przeszkadzam ,tylko jeszcze jedna uwaga, lubię naleśniki ale szpinak to odpada to dobre dla królików , już lepszy jest ser :)

Gość MLODA PANNO zrozum
a faceci to pojebance.

No cóż, skoro kandydaci tak to widzieli i po odmowie odchodzili, to nic nie straciłaś. A propos, chciałaś seksu? ;-)

Blu, chyba nie wiesz, co mówisz, szpinak występuje w tym farszu w zestawie z kiełbaską, boczkiem, żółtym serem i czosnkiem. Palce lizać. A naleśniki z białym serem i skórką pomarańczową to praktycznie moja specjalność. W razie wylądowania na bezrobociu zajmę się kateringiem naleśnikowym ;-) A poza tym będzie dobrze, do wesela się zagoi :)

Gość Ona depresja
nie sypiam z facetami gdy nic nie iskrzy ;) Po co faceci gadają o braku związku skoro chcą tylko seksu? Nie mogą mówić szczerze? Jest mnóstwo kobiet zainteresowanych tylko takim rozwiązaniem. Sama takie znam. Świat byłby lepszy gdyby ludzie byli szczerzy i się nie oszukiwali. A na koniec jeszcze często obrażali. Chyba jednak mam ochotę na chińszczyznę - to odnośnie obiadu :)

Gość co za dewotka
:-O

"nie sypiam z facetami gdy nic nie iskrzy" teraz nie rozumiem, w takim razie jak sobie wyobrażałaś te ewentualne związki? jako platoniczne dostarczanie Ci towarzystwa? :)

Gość Ona depresja
Teraz to ja nie rozumiem. Miałam związki ale nie szłam z facetami do łózka od razu. to zbrodnia?

Gość Ona depresja
Dewotką nie jestem, nie mam problemu z seksem ale mi nie odpowiada traktowanie seksu jak jedzenia i nie sypiam z obojętnie kim tylko dlatego, że trzeba uprawiać seks.

Ona, nie rozumiem dlaczego rozpamiętujesz znajomości z facetami, z którymi jak napisałaś nie iskrzyło. No przynajmniej tak by wynikało z jednej z powyższych wypowiedzi :)

Gość Ona depresja
to nie chodzi o to, że ich rozpamiętuję - większości nawet nie pamiętam, ale o podejście facetów do mnie.

Gość ghjkgfgh
ja mam 26 lat i tez nie mam faceta co lepsze ngdy go nie mialam ...czuje sie stara brzydka i ogólnie beznadziejna ale co mam zrobic ?? nic na to nie poradze

Gość Ona depresja
a ja bym bardzo chciała mieć znowu 26 lat, nie zmarnowałabym tyle czasu na związki bez przyszłosci

Gość CHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ
o Boze dziewczyno masz wypisane na czole : ruchanie tylko po slubie i tylko w celu robienia dzieci wiec czego oczekujesz?

Gość Ona depresja
super, że mnie znasz i widziałeś co mam wypisane na czole :)

Gość kfjpweej ty 26 letnia - ty to
ej ty 26 letnia - ty to juz przegięłaś, akurat jestes w wieku gdzie warto się rozejrzeć za facetem więc korzystaj z tego to się do 30 spokojnie wyrobisz ;) ale jak ty w takim wieku już smęcisz o starości to zmarnujesz najlepsze teraz lata...po niektórych juz na pierwszy rzut oka widac jacy są...czytam często takie młode osoby 20, 23, 26 letnie i taksty o starości i przemijaniu to mnie pusty śmniech ogarnia, marnuja życie na takie biadolenie - widac pod kloszem chowani i nie zdają sobie sprawy jakie w życiu ludzie maja problemy(mąż alkoholik, psychol, dziecko z zespołem downa, brak kasy i nędza, cięzkie choroby, wypadki itp. itd) w takim wieku to sama radość jak jest sie młodym i zdrowym to trzeba życi i szukać szczęści póki jest czas

Gość YHYYYYYYYYYYYY
Ale jest jeszcze cos innego w tym co piszesz,jesli po drodze bylby ten który by cie krecił to bys sie z nim kochala i tyle wiadac jeszcze nie trafiłas na tego co trzeba ,wiec szukaj nadal w sexie tez warto szukac,bo zycie jest jedno i nigdzie nie jest napisane ze 1wszy partner sexualny to bedzie ten ok a sama miłosc nie utrzyma związku gdzie nie ma dobrego sexu choc sex mówią ze nie jest najwazniejszy,ale to tez kwestia podejscia do tego.

faceci szybko traca interes bo myslisz ze kazdy chce sie od razu zwiazac i pakowac sie w pieluchy?Bi je od ciebie tylko jeden wielki ZAL i nie dziw sie ze faceci leca na taka niewyruchana zeby tylko wyruchac i bye bye baby :-O TY SZUKASZ MEZA I OJCA DLA DZIECI wiec szukaj dalej i za 10 lat bedziesz nadal sama bo facetow to tylko odstrasza.

Gość Ona depresja
Czy ja gdzieś napisałam, że seks po ślubie?? Nie. Ale nie jestem typem kobiety, która sypia z kimś tylko dla seksu i do widzenia. I to nie dla jakiejś zasady, ale dlatego, ze taki seks mnie w ogóle nie satysfakcjonuje. Takie to dziwne??

Gość ghjkgfgh
kfjpweej ty 26 letnia - ty to Jak mam korzystac z zycia? rzucac sie na facetow co sobote wychodzic na imprezy? bo nie rozumiem

Gość jestem stara____________
i jestem starą panną,i sporo starszą,i nie czuje się nieszczesliwa w ogóle:D I nie trawie jak młode dziewczyny tak marudzą i jęczą nad sobą,mają oczekiwania Bóg wie jakie,naoglądają sie tych głupawych seriali chyba a zycie sobie dostosuj zycie do swoich potrzeb,szukaj partnera z cechami jakie Ci odpowiadaja a nie jęcz ze jestes stara i w ogóle bo to koooorfa żałosne ludzie mają powazne życiowe problemy,choroby a ta jęczy nad sobą wyjdź z domu,znajdź go,upoluj,zaciągnij do jaskini i zycie długo i szcześliwie🖐️ największy błąd lasek to taki ze sa nieszczesliwe z braku faceta,facet nie jest antidotum na Wasze problemy,TY musisz sama odnalezc w sobie radosc zebyś zyła szczesliwie,facet tego nie załatwi

Gość ghjkgfgh
bede poznym wieczorem to sie dolacze do dyskusji teraz uciekam

autorko powiedz czy jestes taka tepa????????? chyba nie powiesz mi ze kazdy facet w twoim zyciu chcial tylko do lozka z toba i do wiedzenia co?????? NIKT CI NIE KAZE ISC DO LOZKA NA JEDEN RAZ O CZYM TY BREDZISZ? przeczytaj swoj topik i tytul twoj i pomysl sama nad soba !!!!!!!! TY CHCESZ MEZA I DZIECI A JA TOBIE TLUMACZE ZE TO WLASNIE FACETOW OD CIEBIE ODRZUCA CZY TY TO ROZUMIESZ? TA TWOJA DESPERACJA DEPRESJA WIELKIE ZALE Z DUPY WZIETE:-O jak myslisz jak to dziala na facetow ??????? sama piszesz ze chcialabys byc mlodsza to bys nie tracila tyle czasu na ziwazki bez przeszlosci a wiec ty chcesz wreszcie tej usranej OBRACZKI i dzidziusia i czy ty myslisz ze facei sa slepi I TEGO NIE WIDZA I NIE CZUJA PO TWOIM ZACHOWANIU?

a jak znajdziesz takiego i wyjdziesz za maz, bedziesz miala 2 dzieci z nim i 45 lat on cie zdradzi rozwiedziesz sie to tez bedziesz pisac ze jestes stara samotna matka i chcesz sie zabic??????? ty najpierw DOROSLIJ bo uwierz mi z ta cala postawa i mysleniem jestes dla facetow po prostu nieatrakcyjna jako partnerka i zona.

Gość Ona depresja
jak będę miała dzieci i facet odejdzie to jego sprawa, ale będę miała dla kogo żyć. Dla drugiego człowieka. A co jak spotkam faceta to mam mówić, że nie chcę dzieci ani męża? I jest mi tak super samej? Ps. ja zabieram się za chińszczyznę.

Gość kfjpweej ty 26 letnia - ty to
hahah nie wiesz jak się korzysta z życia w wieku 26 lat?? :D:D Szuka się fajnej pracy, mozna się dokształcać ( na zaocznych studiach), można poimprezować, wyjechać na wakacje ze znajomymi ( w tym wieku wbrew pozorom jest jeszcze sporo wolnych osó - miło mozna spędzić czas). Kto ci każe się rzucac na facetów?? Facetów się poznaje tak zwyczajnie, jak jesteś wesoła, uśmiechnięta to poznasz wszędzie, w pracy, w szkole, ja poznałam ostatnio świetnego kolesia w warsztacie samochodowym, czekaliśmy na swoje auta i sobie dobre 40 minut przegadaliśmy - świetny przystojny facet, chciał si e umówic na kawę, podziękowałam bo mam męża ale było bardzo miło. ale takie smuty jak ty juz tak mają - desperacia i rozpacz w oczach i zgorzkniałośc od wieku nastu lat.