Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona depresja

Jestem starą panną i mam ochotę się zabić

Polecane posty

ifka* A na familiach Blu -tam to już nie wchodzę straszno tam ,faktycznie chyba coś tam pisałaś ale mało konkretnie . I bardzo dobrze że autorka pyskuje ,nie powinna sobie dawać w kaszę dmuchać,to mi się podoba .To jej top ,komu się nie podoba lub smęci to wypad Sorki autorko że załatwiam tu swoje sprawy ale nie mam wyjścia ,albo serwer padł albo ten adres co Luśka dała to mało śmieszny żart :o

po pierwsze, ifka, czy Ty czasem nie przesadzasz z niewiadomych mi względów robiąc mi taki korzystny kafe PR? :P IMO, a ile świeczek podtrzymujących zużyłeś, że nie wygasło? ;-) Blu, skoro klikanie okazuje się nieskuteczne, to może wpisz ręcznie, co Ci szkodzi spróbować? A jakie życzenia masz dla mnie w dniu dzisiejszym? :) PS. trochę jestem dziś zajęta sprawami rodzinno-towarzyskimi, więc ewentualne kontynuowanie ze mną rozmowy może wymagać nieco cierpliwości ;-)

PS. trochę jestem dziś zajęta sprawami rodzinno-towarzyskimi, więc ewentualne kontynuowanie ze mną rozmowy może wymagać nieco cierpliwości Ja na swoją familię właśnie qźwa czekam bo jeszcze nie wrócili z wczasów,a siostrzenica i siostrzeńcy chcieli jechać ze mną do Niemiec na kilka dni, muszę jechać z tą ręką na kontrolę .W sumie po co się śpieszyć noc jest długa ,ale mnie wnerwili .

Wiesz Lusi...ja jestem baba. Teoretycznie powinnam siedzieć cicho w kwestii Twojej urody ale nie będę, niech się Blu wkręca coraz bardziej ;) Ponieważ newsy o Twojej urodzie dotarły do mnie z ust mojego ex małżonka to mogę gwarantować za ich bezstronność :D

A co Ci się z rączką stało i dlaczego nie strzelisz sobie rtg tutaj???

Gość Ona depresja1
Wiesz Żab-x ja nikogo nie obrażam, a Ty tak "więc jesteś zużytą babą po 30stce oczekującą księcia na bialym koniu ". Może Ty o sobie tak myślisz "zużyta". Skoro Ci tak dobrze to skąd w Tobie tyle złośliwości? BlueMan jest ubezpieczony w Niemczech, pisał wcześniej :)

@ Ona depresja1 Ogólnie wychodzi na to, że jesteś roszczeniowa, pyskata, oczekujesz, że facet będzie zarabiał więcej, a w domu robil co najmniej polowę, wspierał (czyli brał na siebie twoje problemy), gotować nie umiesz, jesteś na progu wieku średniego... Nic dziwnego, że nikt ciebie nie chciał: nie masz absolutnie nic do zaoferowania. Same wymagania li tylko. Kup sobie kota :o Albo kilka.

Gość Ona depresja1
Na pewno nie szukam nikogo takiego jak Ty Kaliban :). Nigdzie nie pisałam, że musi zarabiać więcej niż ja. Gdyby zarabiał tyle co ja to byłabym bardzo zadowolona. Może zarabiać też mniej ale musi mieć ambicje i chęci. PS. chciałabym mieć dziecko nie bachora. Ciekawe czy na swoje dziecko też tak mówisz lub mówić będziesz "bachor". Współczucia dla niego.

Dzizus,,, co za naród teraz na tym uczuciowym :P :O ona Ty ponoć z 3miasta???

Gość Ona depresja1
I jeszcze jedno - dziecko powinno być wychowywane przez oboje rodziców i z nich czerpać wzorzec. No może nie z Kalibana

Gość Ona depresja1
Tak jestem z Trójmiasta

@ Ona depresja1 Chwalcie Pana aniołowie niebiescy. Przynajmniej żadnemu normalnemu, uczciwemu facetowi życia nie zniszczysz. A jak jaki debil cię zechce to widać złą karmę mial i sobie zasłużył. Proszę, nie miej dzieci. Szkoda by ich było. Tak egocentryczni rodzice potrafią zniszczyć dziecko emocjonalnie.

Jeśli mogłabyś dookreślić: pijesz do mnie jako dziecka, czy jako rodzica?

Ponieważ newsy o Twojej urodzie dotarły do mnie z ust mojego ex małżonka to mogę gwarantować za ich bezstronność Że co ??? Ciekawych rzeczy się dzisiaj dowiaduję,bardzo ciekawych, baaardzo owocny wieczór :) ifka ty też z trójmiasta? Trochę zazdroszczę byłem w Gdańsku ,fajny klub tam jest Parlament czy jakoś tak ,na starym mieście jak pamięć mnie nie myli .Qrcze mógłbym tam mieszkać ciekawe miejsce choć z turystów to tubylcy zdzierają bez skrupułów :) Lusiu nie rób ze mnie kretyna na kafe ,wklejam ten adres ,wpisuję go po literce I ciągle wyskakuje komunikat DUPA nie znaleziono .Jeśli to nie ściema to coś z serwerem . Co Ci duszko mogę życzyć ,no co sobie zamarzysz by się spełniło (tylko bez IMO i innych takich) No i tych wczasów w zimnej i deszczowej Szkocji ;)

Ja do Ciebie Kalibanku nie piję. Nie zasługujesz na to. Ale skoro już pytasz, to zdecydowanie jako dziecka.

Gość Ona depresja1
BlueMan - nie tylko z turystów, my musimy płacić te same ceny, a nie wszyscy żyją z turystów ;)

Tydzień temu, na Piwnej, widziałam kolię z bursztynu za 11 tysięcy. Do dziś nie mogę tego przeżyć :P

Gość vsxvszv
Ona depresja1----------> ciesz się żeś z trojmiasta a nie z jakiejś wiochy zabitej gdańsk sopot gdynia są fajne,

Ona depresja1 BlueMan - nie tylko z turystów, my musimy płacić te same ceny, a nie wszyscy żyją z turystów Wiem że ceny są takie same dla wszystkich ,ale tubylcy pamiątek i świecidełek raczej nie kupują.Siostra ze swoją familią wypoczywała nad polskim morzem i raczej wszyscy są bardzo wkurzeni(ceny+pogoda) a wszystkiego przez telefon mi nie powiedzieli :) ifka* Tydzień temu, na Piwnej, widziałam kolię z bursztynu za 11 tysięcy. Do dziś nie mogę tego przeżyć ifka to zbieraj bursztyn tanio wyjdzie :D vsxvszv Ona depresja1----------> ciesz się żeś z trojmiasta a nie z jakiejś wiochy zabitej gdańsk sopot gdynia są fajne -tak samo myślę ale dziewczyny tego nie doceniają zbytnio bo ...mają to na codzień ;)

Gość Ona depresja1
Dokładnie, mam to na codzień od urodzenia. Ze względu na pogodę jaka jest nad naszym morzem ja zazwyczaj wyjeżdżałam na wakacje nad ciepłe morze. I wcale nie kosztuje mnie to więcej niż spędzałabym urlop jeżdżąc np. na półwysep. W Trójmieście naprawdę ciepłe dni można na placach policzyć. No może z wyjątkiem lata 2 lata temu. Było cudnie cały czas.

Również nie znajduję cię jako osobę z którą chciałbym się pospolitować. Zrób więc sobie (i mi) przysługę i nie kieruj swoich wypowiedzi do mnie. Nie masz pojęcia jak mi pierś nabrzmiewa bolesnym współczuciem gdy widzę szympansice męczącą się ludzkim językiem.

Gość Ona depresja1
Ifka* proponuję Kalibana ignorować to sobie po prostu stąd pójdzie :). Szkoda słowa pisanego na niego.

Nie ja się żalę że nikt mnie nie chce. Nie ja mam wymagania z kosmosu i twierdzę, że zasługuję na to. Nie ja opisuję się jak 8 cud świata równocześnie twierdząc, że za taki wcale się nie uważam.

Ona spoko, generalnie nie zwracam uwagi :D Blu - ja bardzo doceniam i nie zamierzam się stąd wyprowadzać. Ale już nie ma dzikich plaż na których zbierałam bursztyny...;) Siostrze się nie dziw, pogoda przez ostatnie 2 tyg była masakryczna :O

Siostrze się nie dziw, pogoda przez ostatnie 2 tyg była masakryczna Właśnie się jej dziwię bo wiem że przerabiali wcześniej temat Bułgari i Chorwacji tzn zastanawiali się nad tymi opcjami ale że są patriotami to wybrali polskie morze.Właśnie przed chwilą mi zameldowali że zejdzie im jeszcze z półtorej godzinki i dojadą ,nosz qźwa jaja sobie robią noc spędzę w trasie ,gdzie jest Luśka bo dopiero się wnerwię ?

Gość Ona depresja1
Chorwacja jest piękna. Mam nadzieję kiedyś tam wrócić.