Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

24x7

Czy to jest problem psychiczny ??????????????????????????????

Polecane posty

Mam pewnego kumpla, który zbyt często używa " mocnych " słów. Zawsze gdy coś opisuje to używa takich słów jak : strasznie, bardzo, nigdy, okropnie, zawsze itd ... Pogrzmi trochę w nocy a on to skomentuje tak : Była straszna burza w nocy. Ktoś ma ubrudzone spodnie : Masz strasznie brudne spodnie, musisz wyprać :D Wszystko co opisuje to strasznie wyolbrzymia, emocjonuje się tym jak nie wiem. Cos udźwignie cięższego : Strasznie to ciężkie. Ostatnio jak były upały po 32-33 stopnie : No tak jest gorąco że nie idzie wytrzymać, jest strasznie , chodził co chwilę głowę moczył, siedział w cieniu ... jest okropnie duszno i gorąco itd ... Wkurwia mnie tym bo to kumpel z pracy i ciągle muszę tego słuchać bo to wyszczekane jest. Albo np : ostatnio podrożały bułki kajzerki o 10 gr a on zawsze na śniadanie je bierze : Sa strasznie drogie :D Czy to jakiś problem psychiczny czy co ? Dodam jeszcze że on jest poprostu strasznym sknerą :D Częstuję się od wszystkich, potrafi na śniadanie do ciebie przyjść i ogórka zakosić, papierosy pozycza oczywiście nie oddając, pozycza komórkę żeby zadzwonić mówiąc że sam nie ma karty. Czasem mam ochotę mu wpierdolić aż :D

Gość Agdzie
a co cie on obchodzi, to twój facet ?

Cudze lepiej smakuje:) znam troche osób ktore maja tendencje do wyolbrzymania ale chorob psychicznych u nich nie podejrzewam,chyba po prostu chca zwrocic na siebie uwage

Wkórwia mnie jak z nim gadam, pracuję z nim. Poza tym tak żeruje na wszystkich

Może to o zwracanie na siebie uwagi chodzi faktycznie ;) No ale jeśli tak to wychodziło by na to że może mieć jakieś kompleksy, niedowatościowany może być ... ale on raczej taki nie jest. Niby cipa ale wstydu nie ma, zna swoją wartość, ceni się

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
jeden plaskacz z liścia w odosobnionym miejscu jeszcze nikomu nie zaszkodził.

Wiesz co to by to było gdybym mu zajebał :D Wszyscy by wiedzieli, całe miasto. Oczywiście by dodał od siebie że mi oddał tak że mną zamroczyło :D