Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tamaraa

jak bardzo powiększył się Wam biust w czasie ciąży?

Polecane posty

Gość cddfdef
80 C miałam karmiąc piersią (karmiłam przez 4 miesiące) potem biust wrócił do swojego rozmiaru sprzed ciąży..:(

Gość bola mnie plecy...
ja mialam przed ciaza 36D a teraz w ciazy 36 DD

Gość paroooofka
przed ciążą 75D, po porodzie i w czasie karmienia 75G, teraz półtora roku po porodzie 75E

Przed ciaza 75 b. zaraz po porodzie mialam stanik 85 F .jak przestalam karmic to powoli zmalaly stanelo na 80 c. nie sa takie jak byly ale tragedii nie ma. karmilam 8 miesiecy. a w ciazy regularnie 1w miesiacu wiekszy rozmiar byl i nowy stanik :-)

Przed ciaza 75 b. zaraz po porodzie mialam stanik 85 F .jak przestalam karmic to powoli zmalaly stanelo na 80 c. nie sa takie jak byly ale tragedii nie ma. karmilam 8 miesiecy. a w ciazy regularnie 1w miesiacu wiekszy rozmiar byl i nowy stanik :-)

Gość Laura 85
ja jestem w 13tyg ciazy i biust mi juz urósł z 65D na 65F !!! co bedzie dalej strach myslec

Gość niestetyu mnie zmalał
miałam zawsze 75 B w ciązy łądnie się powiększył o jakis rozmiar, jak karmiłam to jeszcze trochę, bo wiadomo że pokarm je "pompował". niestety po karmienu biust mi "padł". mam małe A:( do tego taki flaczek że szok. to w sumie mój jedyny mankament po ciązy, ale jak by nie było biust fajnie było mieć a nie tak jak początkująca nastolotka;)