Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12121

ja pierdziele- znów czekam na okres :O

Polecane posty

Gość 12121

spóźnia się 2 dni, wiem nie dużo ale miesiąc temu spóźniał się tydzień... zawsze miesiączkowałam jak w zegarku ale odkąd rozpoczęłam uprawiać seks zaczęły się jakieś dziwne opóźnienia i ciągle się martwię, że jestem w ciąży :O myślicie, że to może mieć podłoże psychiczne ?

Gość hggh
tak..

Gość 12121
że sobie wmawiam takie jazdy i przez to się spóźnia ? tylko to nie jest tak, że jakoś się bardzo denerwuję i w ogóle myślę o tym bezustannie... raczej jak idę do łazienki to zdaję sobie sprawę z tego, że powinnam mieć dziś okres, a jego nie widać... cycki mnie trochę bolą jak dotykam więc muszę być dobrej myśli :D

Gość popolllpo
w ciąży też bolą :D A tak serio mam ten sam problem i schizy co miesiąc czekając na okres :(

Gość chyba w snach
zacznij stosowac antykoncepcje nie bedzie problemu :P

Gość 12121
hahah też już czytałam objawy wczesnej ciąży i kurde też podobno cycki bolą :D już mnie to psychicznie wykańcza muszę się w końcu wybrać do gina po tabletki tylko boję się skutków ubocznych tycia itp. chociaż podobno teraz to już rzadkość...

Gość 12121
stosuję tak jakby bo część stosunku jest bez prezerwatywy, a część z nią. wiem głupie i nieodpowiedzialne no ale..

Gość aeerfeqrfeqf
no jasne, boj sie tycia,a nie boj sie ciazy, w niej przytyjesz jednak troche bardziej,a do tego bedziesz miala spieprzone zycie. Stosujac twoja pseudo-metode jest bardzo prawdopodobne ze zjadziesz, zrob swiatu przysluge i nie przekazuj dalej swojej puli genowej, idz do gina po tabletki

Gość Gabryyyella
a ile masz lat?:) tak z ciekawości, nie złośliwości. Jesli wytrysnal w tobie, no to szanse jakeis sa na ciaze, ale nawet jesli to zrobi w szczycie plodnosci, masz 30-40 procent szans na ciaze wiec...nie jest tak latwo w nia zajsc;) Jesli cycki cie bola to dobrze, to jeden z objaw miesiaczki, potem jajniki, krzyz itd..Mozesz mniec tez zmiany co do smaku, tzn chętki na slodkie slone ostre kwasne itd. Ja takie mam a moj chlopak swiruje ze to ciaza.:) Najlepiej czekaj spokojnie jesli po 10 dniach nie bedzuie zzrob test. TYLKO!!! nie doszukuj sie w sobie objawow ciazowych, bo takie przypadki tez sa, tylko czekaj spokojnie. PMS jest podobny objawowo do ciazy, ale rozni sie np sluz jaki wystepuje, goraczka itd. Tempka spada 2-3 dni przed okresem a w ciazy nie. Ale to mozna tylko stwierdzic jesli od poczatku cyklu ja obserwujesz. W kazdym razie nie ma spermy w srodku nie ma ciazy!!!!:)a preejakulat mnie nie przekonuje, jakos od lutego sie tak bzykam z chlopakiem i nie jestem w ciazy, aczkolwiek od sierpnia biore nuvaring, bo w lutym skonczylam po 2 latach, przerwa- dla organizmu:)glowa do gory!