Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość typiara urodowa

co za typ urody,za mlodu ma male powodzenie,za to z wiekiem dojrzewa i piekniej'

Polecane posty

Gość typiara urodowa

cos takiego slyszlam juz dawno temu, jaki to jest typ urody. Czym to sie mmialoby niby odznaczac taka charakterystyka?

Gość sdfghjkl
jestem dokładnie przykładem tego typu urody.Może za mlodych lat moda była troche inna i ciężko było wyeksponowac swoje atuty w wyglądzie,a może jeszcze nie było tych atutów,chyba troche niesmiałośc w mlodym wieku.

Gość typiara urodowa
jaki to jest typ urody czy istnieje dla tego jakies specyficzne rysy twarzy, kolor oczu?

Gość ten typ urody to
brzydkie kaczątko hehe :P

Gość ludzie na kazdej stronie inter
zazwyczaj, to zauważyłam na podstawie obserwacji, osoby z wysokim kośćmi policzkowymi mają taki typ urody. ale i od tego są odstępstwa

Gość ja mam takiego
znajomego, gdy mial 30 lat nie zwrocilabym na niego uwagi, dzis jest po 60 tce i kolana mi miekna na jego widok ;) Dodam, ze jestem dobre 20 lat mlodsza od niego i generalnie w dziadkach nie gustuje ;) ale ten.... Wysoki , szczuply, piekne dlonie , zarysowane kosci policzkowe i piekny usmiech

Gość typiara urodowa
no wlasnie, ja mam kosci policzkowe dosyc wyrazne duze oczy i usta, bardzo wyrazne, ale niestety nie takie tyopowo dziewczece tylko takie powazne brzydko sie czuje przez to, bo nie mam slicznego malego noska tylko mam takie intensywne rysy twarzy troche nachalne--tak bym to nazwala. Tak, troche pretensjonalna uroda zero delikatnosci niestety

Gość ja mam takiego
sliczne male noski sa moze sliczne, ale z reguly malo interesujace ;) Ja mysle, ze jestes ladna dziewczyna tylko troche Ci brakuje wiary w siebie

Gość kwiatuszzeek12
brzydkie kaczatko

Gość mogeprosicopomoc?
Shinybox, to stronka, na której możesz zdobyć kosmetyki zupełnie za darmo, które są dostosowane do Twoich indywidualnych potrzeb. Wystarczy, że zarejestrujesz się z mojego linku polecającego i zbierzesz parę osób, które zrobią to samo. Nie ma tu żadnej ściemy, więc liczę na Twoją pomoc, a przy okazji sama możesz zdobyć pudełeczko z kosmetykami. Nic nie tracisz, więc spróbuj chociaż. Pozdrawiam! ht tp://shinybox.pl/?ref=6c8bb7d (bez spacji w http)

Gość typiara urodowa
nie, jestem brzydka tak sie czuje i nic tego nie zmieni albo moze zmieni, tylko nie wiem--oczywiscie bezwgledu na prawde czy jestem ladna czy nie chce byc pewna siebie tzn wzgledniechociaz aby sie siebie nie wstydzic