Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komurkomaniak

jaki smartfon polecacie do 400zł?

Polecane posty

Gość komurkomaniak

witam mam problem, chce zmienić tel a nie orientuje sie w tym za bardzo. Jaki smartfon polecacie do 400zł,tel ma mi służyć do pisania sms dzwonienia,czasem do przeglądania fb,z fizyczna klawiaturą qwerty, aparatem z 3mp z fleszem (ale to nie konieczne).tel moze byc jak najbardziej używany Mam nadzieje ze mi doradzicie

Gość komurkomaniak
a i zapomniałem dodać ze moze być marka sony ericson,samsung lub nokia

Gość komurkomaniak
pomoże mi ktoś?

Gość komurkomaniak
pomoże mi ktoś?

Gość komurkomaniak
pomożecie

Gość niezakochany
Xperia mini: http://www.google.dk/search?q=sone+ercisson+xperia&hl=pl&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=584CUO3DC8bWsgak5_GvBg&ved=0CDMQ_AUoAQ&biw=1920&bih=955#hl=pl&tbm=isch&sa=1&q=sone+ercisson+xperia+mini&oq=sone+ercisson+xperia+mini&gs_l=img.3...16404.17264.0.17527.5.5.0.0.0.0.229.639.2j2j1.5.0...0.0...1c.aUVgYd8UfkM&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=f3faeb86a8f70851&biw=1920&bih=955

Gość gość
Ja bardzo ciekawą ofertę smartfonów i nawigacji Uroute znalazłem w sklepie internetowym pod adresem www.uroute.pl Już od jakiegoś czasu korzystam z nawigacji i jestem bardzo zadowolony. Teraz zamówiłem sobie za pięćset złotych telefon z ośmiordzeniowym procesorem! Polecam sklep, bo ceny naprawdę konkurencyjne!