Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem matką pasożyta

Dziecko nie chce iść do pracy, co mam robić

Polecane posty

Poważny problem. Sprawa wygląda tak, że córka nie chce iść do pracy. Nie studiuje i nic nie robi. Ma lat 31 nigdy nie była w żadnej pracy. Jak zmusić ją do pójścia albo chociaż do poszukiwania pracy. Ona nic nie robi w tym kierunku.

Gość kasaa
A co w takim razie robi całymi dniami?

Gość kolorowe motyle
dlaczego nie chce?

siedzi w swoim pokoju i na necie

Gość xxxcccvvvbbb
ja chce iść do pracy ale nigdzie nie chcą mnie przyjąć... może córka po prostu poddała się przez niepowodzenia w szukaniu pracy...

wyrzucic ja z domu, i nie zartuje tutaj, daj jej termin, sama mam syna i wiem ze tak bym wlasnie postapila, 31 lat, matko boska przeciez to inwalidztwo!

Gość kolorowe motyle
odetnij net

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
Jak to na necie siedzi? A za net kto płaci? Odciąć od wszystkiego i tyle prąd woda Internet kosztuje

Moja dobra rada, wiem to po sobie Dac tydzien czasu na znalezienie pracy, a prace jak sie dobrze pocisnie znajdzie sie w jeden dzien, dla chcacego nic trudnego Jak znajdzie prace dac kolejny tydz juz troche dluzej na znalezienie mieszkania i usamodzielnic sie, wtedy zobaczy co to znaczy nie isc do pracy, jak zacznie brac pozyczki i bedzie miala lipe Jak ja bedziesz trzymac w domu to nie osiagnie dna,a to bedzie najwieksza krzywda jaka jej zrobisz ;)

ona ciągle mówi, że nie ma dla niej żadnych ofert

Gość truskawkowerozkosze
"Dac tydzien czasu na znalezienie pracy, a prace jak sie dobrze pocisnie znajdzie sie w jeden dzien, dla chcacego nic trudnego" A zdradzisz z jakiej części polski jesteś? gdzie pracę można znaleźć w jeden dzień?

Gość dshsdjujsjsdiui
od razu mówicie wyrzucić, a ja myślę że tu potrzebna taktyka(po co będzie matce wypominać że ją wyrzuciła z domu),odetnij ją od wszystkiego neta, kosmetyków, ciuchów, zajrzy bieda do dupy to ruszy do roboty, nie daj jej ani złotówki.

Gość CENTRALNA POLSKA
chwileczke......... nie nalezy corki wyrzucac z domu no bo co za wstretna matka tak robi nie nie proponuje sprobowac porozmawiac z corką i powiedziec ze nie dostanie ani grosza jesli sobie nie zarobi prosze sprobowac lub udac sie na rozmowe z psychologiem

Gość Tego nie rozumiem?
Jakiegoś mnie Boże stworzył takiego mnie masz. To się tyczy Twojego błędu wychowawczego w młodym wieku dziewczyny! Kobieta 31 lat i na utrzymaniu mamusi.To jakieś kalectwo? Czy obie jesteście nienarmalne.Zdaje się niedaleko pada jablko od jabłoni? Babę 31 lat nazywasz dzieckiem? (czywiście dla Ciebie jest) ale "kobito" opamiętaj się przecież!!!! Mam dzieci w wieku 29,32 lata i wszyscy pracują,mają swoje rodziny.U Ciebie to PATOLOGIA! Przestań pisać pierdoły i wkurzać porządnych ludzi! bo wszystko we mnie się trzęsie!

Gość Tego nie rozumiem?
zesrałam się aż.

Gość dziecko???
:D 31 letnie dziecko? P R O W O K A C J A ! i to chuyowa :O🖐️

Gość Tego nie rozumiem?
Sama jesteś temu winna.Teraz pytasz o radę?! Utrzymuj pasożyta,gówno to kogo obchodzi.Spadaj i nie wkurwiaj -co?!Gratuluję głupoty.PATOLOGIA NA MAKSA!

Gość svjsncvj
praca w 1 dzień, jasneee chyba przy trasie :O

svc Nie nie przy trasie wystarczy przejsc sie do galerii do manu pokazac wziasc Cv praca sie znajdzie, ale trzeba chciec, przy okazji trzeba umiec sie pokazac, odpowiednio porozmawiac, kultura i wiedza na pewno pomoga... Oczywiscie, ze to rodzica wina, niczyja wiecej, ja nie obwiniam corki, a matke. Jedyne wyjscie wypierdol ja z domu, nic wiecej nie rob, albo zacznie zebrac, albo cos z tym zrobi, jesli bedziesz dalej ja utrzymywac to nic z tego nie wyjdzie dobrego

Gość BURZOWAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAA CÓRKA....A JUZ MYSLALAM,ZE MATKA STULEJA SIE ŻALI...:)

Gość urocza czrownicaa
Oczywiscie, ze to rodzica wina, niczyja wiecej, ja nie obwiniam corki, a matke tak wszystko matki wina, wez sie puknij w glowe, pewnie jakies tam bledy wychowwacze byly ale bez przesady

Gość urocza czrownicaa
a jakie corka ma wyksztalcenie?z jakiego regionu jestescie??niech corka cv wydrukuje i marsz od skelpu do sklepu, nawet na glupie bezrobocie niech idzie sie zapytac, moze jakis staz albo szkolenie, zawsze z domu dupe ruszy i jakas stowka wpadnie za szkolenie czy staz

Gość urocza czrownicaa
straszny nieudacznik z twojej corki, ty sma ja traktujesz jak dziecko( czytaj tytul myslam o jakiejs nastoltace na wakacjach) zacznij ja traktowac jak dosrosla nie jak dziecko, dorosli maja obowiazki

urocza czarownica Misiek.... Znam temat doskonale, bylam z facetem, ktory nie pracowal, przez 10 miesiecy przepracowal moze 2 dni ;O wyobrazasz to sobie a wiesz co w tej calej historii jest najsmieszniejsze, ze jego mama zali sie mi co ma zrobic? wielokrotnie mowilam, zeby go wywalila z domu, obiecala mi, ze nie bedzie mudawac pieniedzy robila, to non stop, a on nia manipuluje i ja oszukuje i mnie oszukiwal w dodatku, to czyja to wina, jej!! Jego matka pozwala mu w tym wszystkim gnic, w tym jebanym bagnie doklada do tego reke To samo z alkoholikiem jest, jesli zalatwiasz za niego sprawy, tlumaczysz to on na swietne warunki do tego, zeby pic, jesli alkoholika sie zostawi w spokoju, to jak osiagnie swoje dno dopiero moze zrozumie swoj blad ! rozumiesz juz teraz co mam na mysli?

A moze jej corka jest narkomanka? Ma zaburzenia osobowosci, i dlatego nie idzie do pracy, bo sie nie nadaje, rodzice czesto nie wiedza co ich dzieci robia, sa niekonsekwentnii a pozniej stawiaja oczy omg to niemozliwe dzieci cpaja pija a rodzice uwazaja ze wszystko jest dobrze, a tu jeb kloc na leb moze tak byc ;)