Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowe motyle

SŁYNNY HAKER O UFO I DARMOWEJ ENERGII

Polecane posty

"Dopóki są limity na ich produkcję wątpię by państwo do tego dopłacało. Nie dotujemy koszty wzrastają, produkcja staje się nieopłacalna, poco wtedy limity, ale zastrzegam się że nie wiem tego na pewno. W idiotycznych pomysłach wiele państw wyprzedzamy." Zdaje się że to UE dotuje biopaliwa. Cóż, biopaliwa to raczej ekoideologia niż biznes, zwłaszcza że wydajność biopaliw jest niższa niż benzyny

"najlepsze ze stoi u mnie w domu. zrobilem sobie mala wersje i zbieram kase na taka wielka maszyne. od ponad roku kreci sie wiatraczek. nie ma zadnej bateri..." hahaha, a co, dmuchasz w niego??

po prostu kreci sie wiatraczek zeby bylo widac ze dziala... taki odbiornik prosty...

powiedzmy sobie wprost - nie ma darmowej energii. ten generator o którym piszesz, tzn raz zbudowany i później jedynie wytwarzający energię już istnieje. są to np panele słoneczne, wiatraki. i taka z tego darmowa energia wychodzi że jest o wiele droższa niż np energia z atomu. bo nie szkodzi że pobiera energię z wiatru czy słońca i oddaje ją do sieci. wystarczy że rozwiązanie to jest niewydajne a inwestycja kosztowna.

energia z tego mniejsza jak z atomu ale wieksz jak z paneli i wiatru... z reszta nie ma o czym gadac. na swiecie jest caly ruch spoleczny ktory ma takie urzadzenia. w japoni gosc opatentowal jeden z takich wynalazkow, choc nic tam nowoczesnego oprocz wprowadzenia innego typu impulsow nie mial. szkoda gadac, nie ma takich urzadzem - OK, nie ma... ;)

Gość vgvhgnvn
zbereznik dasz linka do schematu tego urzadzenia ?

nie ma jednego likna kazdy buduje je troche inaczej. mozesz ukrasc rozwiazanie uzywajac czyjegos patentu ktore sa publiczne. ale wtedy nie mozesz go sprzedawac ani uzywac. generalnie wszystkie schematy na stronie urzedu patentowego usa. pisze z komorki, nie jestem w stanie wkleic linka... rozwiazanie sarla jest gdzies na chomiku. wiedzialem tez modywikacje rosyjska (opatentowana) wg pomyslu sarla. moje bazuje na innych zalozeniach ale istota jest podobna...

Gość gość

a jakby tak stworzyć strefę 52 i eksperymenty przeprowadzać?