Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciek4566ygtfdc

Pobawimy się w podszywy? tylko kulturalnie.

Polecane posty

Gość Jdmjajmja
kupa owszem wpływ ma dobry ale na kobiece bobry ja muszę wychłostać grzesia zbić wacława, smyrnąć wiesia

Gość Jdmjajmja
ale srake dziś dostałem aż sie cały obesrałem a ze wytrzeć czym nie miałem to tę kupe zlizać musiałem kupa rzadka jak to sraka utopiłem w srace ptaka mały ptaszek, mała strata ale ptak mój już nie lata

Gość skołowana30stka
i taki debil jak Ty śmie mi mowic, ze jestem imbecylem ja pierdole co za dno intelektualne, zeby taki topic zalozyc.

Gość skołowana trzydziestka
widać, że skołowana jesteś, skoro nie potrafisz pośmiać się z rzeczy przyjemnych :) temat sama radość i o to chodzi!

Gość skołowana30stka
sorry ale temat fekaliów nie jest przyjemny, trzeba byc w gimnazjum lub miec maly mozg by miec ubaw z powyzszego spadam stad

Gość skołowana trzydziestka
Pełnię wartę w Biedronce :classic_cool:

Gość skołowana30stka
mnie śmieszy kiwnięcie palcem, oczywiście tym ze środkowej kieszeni spodni

Gość skołowana30stka
wybaczcie mi moje fochy stęki starej nudnej lochy życie moje to nie radość zgorzknieniu stało się zadość :(

Gość Maciek4566ygtfdc
Skolowana stara rura, ktora tylko swedzi rura. Zdradza,rucha i nie mysli, Gruba szczota dupe czysci. Temat sobie zalozyla, Jak to wielce sie skurwila. I porady oczekuje, Jak tu zmiescic oba chuje?

Gość Maciek4566ygtfdc
wow - rymowanki cały dzień hahah jaki temat ? daj linka :)

Gość skołowana30stka
zero zrozumienia macie spustoszałe moje gacie chciałam zmieścić dwa ogóry nie upchałam ich do dziury :(

Gość skołowana30stka
cały dzien dzis seksu chciałam więc ogórkiem sie zruchałam potem poszedł na mizerie a ja czytać kafeterie z tego miałam ubaw taki bo tu chamy i prosiaki

Gość skołowana30stka
potem poszedł na mizerie HAHAHAHHAHA :D

Gość Maciek4566ygtfdc
Nie upchalam,wiecie czemu? Powiedzialam kocham jemu! Ale on o ex swej mysli, Tylko chuja we mnie czysci. Facet moj o niczym nie wie, Ze ja z innym sie wciaz jebie. Mliosc takze mu wyznaje, Bo sie jebie doskonale. Kryzys w zwiazku wielki mam, Wiec innemu doopy dam.

Gość skolowana 30stka
Imbecyle,tepe paly! Tu na kafe sie zebraly! Moj ogorek i mizeria, Co za dretwa kafeteria! Zazdroscicie mi obiadu, Stad w was tyle zolci,jadu. Poziom niski i tandetny, Kazdy glupi,kazdy wredny.

Gość skołowana30stka
czemu mi nie doradzicie tylko okrutnie szydzicie? krótka chwila zapomnienia nie zdrady lecz uniesienia ja kobieta wyzwolona w obciąganiu wyszkolona stare zakisłe zasady to dla mnie są wady trzeba w seksie być otwartym robię to z czterdziestym czwartym :)

Gość skołowana30stka
z tym fajerem sie ruchałam mimo że go nie kochałam to mu dupy za free dałam było mega aż 3 razy aż mi z peezdy poszły gazy

Gość skołowana30stka
mimo ze on inną kocha to ja ciągle za nim szlocham nawet miłość mu wyznałam po tym jak mu dupy dałam

Gość skolowana 30stka
Hahahahaha

Gość skołowana30stka
kazał dać miłości dowód do wiary w nią jakiś powód a że pomysłu nie miałam to po prostu dupy dałam

Gość skolowana 30stka
Ni powagi,ni wspolczucia Kiedy pisda rzadzi chucia. Zarty was sie wciaz trzymaja, I mnie tylko obrazaja. Wsparcia szukam tu na kafe, Popelnilam spora gafe. Kocham jego za jebanie, Bo mu zawsze pala stanie. Facet moj tak nie dogodzi, Wsadzi,wlozy i wychodzi. Seks z nim dla mnie to udreka, I zostaje mi ma reka. Wiec,by pizde zaspokoic, Musze z innym sie pierdolic.

Gość skołowana30stka
takie życie starej pizdy żadne na ulicy gwizdy nie to co za młodu było w tygodniu się zaliczyło teraz tylko dildo cieszy mąż się moją mordą peszy kochanek ma swoją laskę jak mnie weźmie, to mam łaskę

Gość skołowana30stka
chce czuć kuta w swojej piczy ten kochanka to jest byczy więc go czuje już jak wchodzi tak mnie rucha że łóżko chodzi i sąsiedzi wszystko słyszą az z wrażenia za ścianą dyszą a moj facet ma małego więc wolę kochankowego i mam w dupie wasze rady i wybieram moje zdrady