Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Buszujący w żbożu27

Co byś zrobił/a na moim miejscu? Jak żyć ?

Polecane posty

na imie mam Zdzislaw a nazywam sie Zdun :D hueheuhu a w zyciu robie to na co mam ochote :D

ale pisalem tyllko z Toba :P huehue a co robi twoj facet ?? wegiel kopie w kopalni ??

Nie jestem małolatą! :D Mam już 21 lat :( zgadłeś :P a Ty dlaczego nie masz baby i trójki dzieci? :D

Chcesz się na kopalnię załapac? :D Nie wiem ile zarabiają, poszukaj na necie ;P Może Ty chcesz harem od razu, albo coś? ;P hehe

heuheu jak to nie wiesz ile zarabia dziwne to jakies :D krecisz cos :P nie chce od razu haremu :D hueheu moze jestem niesmialy a moze zbyt wybredny :D hueheu

Raczej wybredny, bo na nieśmiałego to mi nie zalatujesz :P Kręcisz Ty tutaj :D nawet nie podasz prawdziwego imienia :P Może za dużo wymagasz? Wielki biust, nogi do nieba, buzia jak aktorka? :P

nieeeee jak Mel Gibson :D hueheu Agi ale sa tez tego plusy :D tej twojej brzydoty :D

No nie narzekam na jakieś specjalne powodzenie. Tłumy facetów nie walą mi się do domu ;D Ale ja mam swojego faceta i to mi wystarczy :) Mel Gibson? On miał chyba taki fajny zderzak z przodu? :D