Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Buszujący w żbożu27

Co byś zrobił/a na moim miejscu? Jak żyć ?

Polecane posty

Gość Buszujący w zbożu27
W obawie przed podszywaniem się pod moją osobę proszę osobę która pytała jak mój niemiecki o kontakt mailowy na adres podany wcześniej ( na 1 albo 2 stronie) Wszystkim serdecznie dziękuje za rady

Gość Buszujący w zbożu27
Był, jestem tam zarejestrowany od prawie 6 miesięcy i nic nie mają mi do zaoferowania

hehe nie moglas sie juz pewnie doczekac wieczoru :D huehue heh co tam u ciebie slychac ?? :D

jaki rower ??:> zolty ??:D huehue Agus to wszystko juz dawno temu bylo :D nie draz tak tematu bo nie warto :D

Gość Białe wino.
Czasami trzeba zaryzykować, rzucić się na szeroką wodę. Zostawić wszystko, wyjechać gdzieś do innego miasta, gdzie jest praca, nawet za kiepskie pieniądze, wynająć pokój na początek i żyć. Spróbuj czegoś nowego, poznasz ludzi, zdobędziesz doświadczenie, wyrwiesz się.

Gość bosa ale w ostrogach
Zanim cokolwiek zrobisz, przeczytaj co sam napisałeś. Zastanów się, czy to nie jest przypadkiem szukanie usprawiedliwienia dla swojego lenistwa. Skoro nie pracujesz i nie zarabiasz, a zyjesz, to znaczy, że Ktoś Cię utrzymuje. Nie zwalaj wszystkiego na ojca, bo Ty już dawno powinieneś być - na swoim. Rozumiem, że Urząd pracy nie ma dla ciebie stanowiska odpowiadającego Twoim oczekiwaniom. Gdybyś jednak jutro podniósł swoje 4 litery, spakował torbę i wyjechał np. nad morze lub w góry. Są wakacje , wszędzie dużo wczasowiczów. Za jedzenie i spanie miałabyś pierwszą pracę a może nawet nieduże pieniądze. To pierwszy krok do samodzielności.

ja sciemniacz no co ty :D huehue powiem ci ze ja naprawde jestem niesmialy :D huehue