Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszustki afuuuu

Kobiety na portalach randkowych to oszustki !!!

Polecane posty

Gość oszustki afuuuu

- niemal każda kłamię na temat swojej wagi - te po 25 roku życia często się odmładzają, wieczne 23 lata, po 30stce robi to niemal kazda..żadna z Was się nie starzeje - te bardziej zdolne poprawaiają fotki przez zmniejszenie tuszy na zdjęciach, odchudzenie nóg, wielkiej dupy - zamalowywanie pryszczy, blizn, żalosne wygładzanie - kłamsta na temat związków... pisze, ze wolna a potem okazuje sie ze nie rozstała sie z facetem, ze potrzebuje rozmówcy,przyjaciela, kogos nowego by zmienic dotychcasowe zycie - ukrywanie dziecka/i

Gość szomilassa
no i co ? zesrałeś sie ?

Gość oszustki afuuuu
tarzam sie w gównie od rana

Gość kasaa
oj tam napewno nie wszystkie to oszustki

oszustek jest jakieś 80% ciężko kogoś normalnego tam poznać. Mówiąc krótko lepiej dać sobie spokój z takimi serwisami...

Gość fghe
Kobiety kłamią to nie ich wina mają to we krwi. Makijaż to też oszustwo niby ładna ale to tylko przykrywka bez makijażu nawet po pijaku byś nie tknął.

Gość fdv fv fvb f
ja nigdy niczego nie retuszowałam wręcz przeciwnie wstawiałam najniekorzystniejsze fotki jakie mogłam miec. Po co robić coś co nie wygląda tak jak jest w rzeczywistości przecież wiadomo ze prawda wyjdzie na jaw. Tylko imbecyle chyba myślą inaczej. Swoja droga mężczyźni robią identycznie tyle ze w przeciwieństwie do nas kobiet wy uciekacie a ja tego nie robiłam bo wygląd to nie wszystko

Gość ddddddddddddddddddddddedee
zalosny maly chlopczyk ktore niczego nie udaje

Gość szomilassa
fdv fv fvb f- a po co ty się debilowi tłumaczysz ?

Gość gdgdgddg
portale randkowe to idiotyzm. Jezeli Ci tam coś przeszkadza to po co sie tam rejestrujesz? Skoro jesteś taki perfecto po co tam zaglądasz i szukasz idealnej dziewczyny. Przeciez nie trzeba byc mądrym zeby stwierdzić ze na tego typu portalach są same niedobitki

Faceci z portali tego typu to żonate pierdziele w większości szukające odskoczni od swojego marnego realnego życia. Mają brzuchy, uprzedzenia, żony i są tak beznadziejni że gdyby kobiety wiedziały co biorą, to wybrałyby wibrator bo nawet po pijaku takiego bydła się nie tyka. Moja przyjaciółka ostatnio się na takim egzemplarzu przejechała.

nie wiem,nie korzystam z takich portali,natomiST wierze na slowo stalym bywalca tych portali,czyli zdesperowanym i sfrustrowanym panom w wieku srednim,ktorzy nie potrafia gdzies indziej znalezc kobiety. zawsze to latwiej byc anonimowym w sieci,bo na zywo nie umieja zdania po polsku zlozyc

Gość gdgdgddg
A tak wgl dlaczego szukacie partnerów na tego typu portalach?

Gość gdgdgddg
Dokładnie, myślą ze internet wszystko załatwi. Ludzie, wyjdźcie z chałup, tyle ludzi dookoła

Gość gość
Przestrzegam wielu przed Pauliną Tołtyzewską vol Płuzinską raz Paulina raz Marta raz jedna raz druga gra ludzmi zachowując przy tym rolę matki polki wyczyny są karygodne

jest to bardzo smutne ze wiekszosc nagina prawde ale powiedzmy sobie szczerze dlaczego, a dlatego ze kazdy chce pokazac sie z jak najlepszej strony by poznac ta swoja połowke, najgorsze w tym ze takie strony traca swoja prawdziwosc a ludziom ktorzy sa na prawde samotni jest co raz to trudniej poznac szczescie

Gość gość
nie ma większych kłamców niż faceci, kłamią bez mrugnięcia okiem, a złapany na kłamstwie powie żartowałem,albo chciałem coś sprawdzić , to jacyś kretyni są.

Gość zakochanabezgupoty
,,portale randkowe to idiotyzm,, Oj nie zgodzę się. Tak poznałam swoja wielka miłość inie prawda ze same niedobitki. W dzisiejszych czasach człowiek nie ma na nic czasu a nie wszyscy lubią łazić po klubach bo jak wiadomo to najwięcej pijaków i łatwych panienek to właśnie tam można spotkać.

Gość zakochanabezgupoty
Autorze nie zrażaj się .Wiadomo ze są oszuści i wariaci tez się trafiają .Ja musiałam tez trochę się naszukać ale wiem ze są tez normalni ludzie co nic nie udają i dla takich warto się trochę pomęczyć.

jedni nie lubia drudzy nie moga chodzic do klubów itp i co wtedy? portale randkowe sa szansa dla takich ludzi i nie odbierajmy im tego pomimo wad takich stron

Gość zakochanabezgupoty
Każdy ma jakieś wady -cala sztuka by znaleźć taka osobę której wady jesteśmy w stanie zaakceptować.

Gość gość
Oszustki afuuuu. Masz kolego racje ze wszystkim się zgadzam to dla takich wymyślono ten cały syf....Na ulicy na takie babsztyle co fotki z przed 20 lat zamieszczają to nasrac bym nie chciał.... Nie ma to jak na mieście widzisz dokladnie kto jest (wybieresz).... Tępić ten syf....

Gość gość113
Jeśli ta kobieta tak Pana wrobiła to prosze zgłosić to na policję...chyba nie ma czego sie bać...Ups

Gość rusłana
uwaga na oponawpeugeocie ... facet niszczy kobiecie życie...mści się,bo ona go nie chce...przejrzała go na wylot, wygodny laluś, co chciał żyć na jej koszt...wszystko co jej przypisuje-drań robił jej...najlepiej ignorować...nawet jego rodzina mówi, że jest chory psychicznie... schizofrenik paranoidalny z natręctwami obsesyjnymi. sprawa trafiła już na policję... jego miejsce jest w domu wariatów!

Gość apuus
Zaneta Dyrka blagierka na badoo i two..... Faceci....uważajcie na Żaneta 54l ze Szczecina. Włosy blond, wzrost 1.60, szczupłej budowy, częsta bywalczyni solarium. Pracuje w Niemczech przy opiece stąd jej częste wyjazdy z laptopem. Byłem z nią w związku dwa lata. Czułe słowa, obiecanki i zapewnienia. Flirtowała i flirtuje na badoo i twoo. Jest w wiecznej separacji gdyż w 2009 r mąż ją zostawił. Tworzy intrygi by istniejący związek zakończyć, a innemu od dawna oczy zaślepia. Związek rozpada się i facet ze zoraną psychiką zostaje. Posiada cechy hipokrytki. Daje radęi z wody proszek zrobić i bardzo stara się nieprawdę w prawdę zamienić. Na koniec jeszcze potrafi na coś nakłonić. Mnie na umowę abonament telefoniczny na dwa lata plus tel za 1000zł. .... Więc normalni faceci uważajcie......

Gość gość
Fizykoterapeutka Natalia N ze Środy wlkp naciąga fecetów na kase.... mając syna na wózku bierze na litość poznanych mężczyzn albo na rzekomą swoją powazną chorobę... wyłudzila ode mnie kilka tysięcy... uwazajcie na nią!!!