Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszustki afuuuu

Kobiety na portalach randkowych to oszustki !!!

Polecane posty

Gość gość
ja odnośnie tego wpisu czy nie dotyczy on waldemara m z retkini ?łódź ten opis pasuje do Valdiego jak ulał cytuję uwaga na oponawpeugeocie ... facet niszczy kobiecie życie...mści się,bo ona go nie chce...przejrzała go na wylot, wygodny laluś, co chciał żyć na jej koszt...wszystko co jej przypisuje-drań robił jej...najlepiej ignorować...nawet jego rodzina mówi, że jest chory psychicznie... schizofrenik paranoidalny z natręctwami obsesyjnymi. sprawa trafiła już na policję... jego miejsce jest w domu wariatów!

Gość gośćE
Dodam Panią mieszka w bloku obok Gosia Małgosia 36 z badoo sympatii lento itd Sąsiadka za przeproszeniem przeleci za pieni ądze co się da najgorsze że roznosi choroby weneryczne łazi z wielką dupą po osiedlu obrzydliwa prostytutka brzydzę się jej ochydaaaaaaaaa Zastanawiam się jak mężczyźni mogą z nią być a przychodzi ich na bratysławską spora ilość makabra Kumpel był z nią 2 dni od razu kasa kasa kasa Kobiety jesteście obrzydliwie popieprzone macie zamiast głów macicę idziecie do łóżka z byle kim jak was ktoś ostrzega rzucacie się mu do gardła no to zarażajcie się dalej powodzenia ...:(

Gość gość
Uwaga na Monika P. z tatuazami na lydce i przedramieniu z Kalisza lat 26.Nakreca facetow jednego za drugim, flirtuje a pozniej ucina kontakt bez slowa.I pozniej nastepni i tak w kolko.

Gość gość
Oszustki na badoo to normalność, mówią że szukają miłosci i wgl , a w rzeczywistości jest inaczej, tfu co za g****o to całe badoo

Gość gość
gość 2017.04.29 Uwaga na Monika P. z tatuazami na lydce i przedramieniu z Kalisza lat 26.Nakreca facetow jednego za drugim, flirtuje a pozniej ucina kontakt bez slowa.I pozniej nastepni i tak w kolko. Skacze z kwiatka na kwiatek ja bym ją zgłosił

Gość gość
nie ona jedna jakaś mnie też tak wrobiła.

Gość gość0877A
mialam 2 zwiazki z badoo...jeden na odleglosc 3lata, gdy zamieszkalismy razem wyszlo ze roocha wszystko co lykalo jego brednie, oszust i klamca, ale dzieki niemu jestem tu gdzie jestem i poznalam kolejnego bardzo przystojny, mieszkamy razem od samego poczatku , zeby zrewidowac odrazu i nie tracic czasu ( on tez sie przejechal wczesniej) , jestesmy szczesliwi razem , ja go nie oszukuje i nigdy tego nie robilam i mysle ze on rowniez jest ze mna szczery. Portale to niestety idealne miejsce w ktorym oszusci lowia ale rowniez miejsce gdzie ludzie po 30 moga sie poznac i naprawde poznac kogos do zycia. pozdrawiam, badzcie ostrozni ale sie nie zrazajcie, szukajcie do skutku, fajnie byc z kims , kochac i byc kochanym

Gość Azumi1979

https://badoo.com/profile/0568584482  kolejna oszustka i 100% patologia ostrzegam