Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość welawetka

Koledzy z pracy

Polecane posty

Gość welawetka

od 3 tygodni mam nową prace pracuje w biurze z 4 kolegami (facetami) sama jestem dziewczyna dość ładna zgrabna zadbana itp może troche nie radze sobie z obowiązkami bo jeszcze nie znam wszystkich zasad itp a ci moi koledzy robą mi na złośc zle podpowiadają ,zle pomagają lub wcale udają miłych mówią ze coś zrobią za mnie ze np tym to on się zajmą a ja mam czym innym poźniej wychodzi ze tamto nie zrobione oni się wypieraja a ja dostaje po głowie i jeszcze kierownik jest taki sam a myslałam ze z facetami łatwiej się pracuje :( jak się zachować co robić jak pytam dlaczego tak wyszło ,ze co innego mówi a co innego wyszło to mowią sory albo udają ze nie ma problemu

Gość Baron Justin de Vcipeval
szykuje sie fala zwolnien bo krysys nadciaga do polski oni sa przewidujacy...

Gość kasaa
Ale świnie,to nie bedzie łatwo

Gość welawetka
ktoś się wypowie

Gość welawetka
nie chce zmieniać pracy tak ciężko coś znaleść chciałam wytrzymać minimum 3 miesiące jejku nie wiedziałam ,ze tacy faceci istnieją

Gość chiński zawodnik ping-ponga
owszem istnieją 3/4 populacji, aczkolwiek w róznych dziedzinach, niekoniecznie zawodowych

Gość welawetka
to nie jest moja pierwsza praca wcześniej pracowałam już 6 lat tylko w innych branżach i raczej z facetami i z kobietami i to raczej z nimi było ciężko ,raczej nie jestem dla nich zagrożeniem mam niższe stanowisko niż oni wszyscy i jestem raczej Świeżak w branży

Gość chiński zawodnik ping-ponga
nie ma znaczenia czy jesteś swieżak czy nie, reguły panujące w szambie sa takie same dla wszystkich

Musiałaś wyjątkowo źle trafić bo zazwyczaj jest odwrotnie. Ja pracuje właściwie z samymi kobietami i mam bardzo podobną sytuację do tej, którą opisałaś.

Gość welawetka
czyli uciekać z tej pracy ??

Gość szaradaa
a moze tak cie traktuja dlatego, ze jestes nowa? moze wyznaja zasade, ze im krotszy ktos ma staz pracy, tym mniejszy szacunek mu sie nalezy

Gość welawetka
to wszystko jest straszne co piszecie to nie moja wina ze tak dopiero zaczynam prace :(