Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopciuchhhhh

głupi problem?ale przeczytajcie

Polecane posty

Gość kopciuchhhhh

hej, być może wg was przesadzam.. nigdy nie byłam pod namiotem. mój chłopak zaproponował mi dziś wyjazd pod namioty ze swoimi kumplami ze studiów. w sumie spoko, oni wezmą swoje dziewczyny i super :) ale dowiedziałam się, że jednemu z kumpli napisał, że wolałby jechać beze mnie, by jak to ujął 'naje... się jak dzika świnia' :| przykro mi się zrobiło. poczułam się jakby mnie uważał za dziewczynę, która zabrania mu pić. a przecież tak nie jest! może pić ile chce, a ja mu nie robie awantur jak jakaś histeryczka. może przesadzam, ale zrobiło mi się przykro i nie wiem czy z nim teraz jechać. nie wiem dlaczego on tak powiedział koledze skoro nie ma do tego żadnych podstaw.

Gość dfgm,k
nie chce sie najebac a miec wymowke i obracac inne panny:)

Gość kopciuchhhhh
tylko, że on nie wie, że ja się dowiedziałam o tym co mu napisał. w tym problem.

Gość kopciuchhhhh
dodam, że koledzy są czarnoskórzy, mają zapewne duże badyle i trudno odpuścić taką okazję przejechania się na czarnym koniu

Gość :D Zrozumiałam,
że on napisał do tego kumpla, że się najesz jak dzika świnia i myślałam, że mu wstyd z Tobą jechać :D :D :D To jakiś widać typ, co jeszcze by pofruwał wolno i nie do końca może przeboleć, że się na Twoją smycz dostał. Może wiesz, Ty mu nie zabraniasz pić, ale przez Tobą się trochę wstydzi doprowadzić się do najgorszego stanu. Widać jeszcze go w takim nie widziałaś. :P Ale niedobrze, że za tym tęskni.

Gość kopciuchhhhh
Nooo, w sumie taki był. Ale można powiedzieć, że go usidliłam :P jestem jego pierwszą poważną dziewczyną, razem 2 lata.

Gość kopciuchhhhh
dodam jeszcze ze mój chlopak jest obywatelem Arabii Saudyjskiej i nie bardzo mówić po polsku

Gość kopciuchhhhh
hahaha, świetny podszyw :D