Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lllllllllgggggggggggggggggggg

moja dziewczyna mowi ze mnie nienawidzi

Polecane posty

Moja dziewczyna uwaza ze mnie nie nawidzi . nie ma ode mnie wsparcia itd.Chodzi jej np o to ze jak zda prawko to jej nie bede dawał auta, zaznaczam ze od 7 razy nie moze zdac i na moje oko nie za bardzo jej idzie , ale nie umie albo ja stres zrzera bo raz jezdzi dobrze raz zle , cholera wie od czego.Wyadala na prawko z dodatkowymi godz juz ponad 3 tys i dziwi sie ze mowie ze nie zda , caly czas chodzi przezywa z reszta nie tylko prawko ma taki charakter ze jak ktos lekko glos podnienie to placz i juz pracowalaa w wakacje i po powrotach mowila ze ktos ja maca i ze fajnie bylo .Chciala by miec wszystko materialistka , a najbardziej uwielbia se... ma 20 lat miala z 6 partnerów z 4 uprawiala se a dodam ze ze mn ajest 3 lata wiec samo przez sie mowi co z niej za zioło .Z wszystkim leci do mamy.Dosłownie zachowuje sie jakby miala jakies zacofanieCzasami zdaza mi sie podniesc na nia reke ale to juz naprawde nerwy siadaja .Ona ma 20 lat ja 25 a ona mi mowi ze nie mam palic czy cos tam robic i koniec bo ze mna skonczy .

Gość kasaa
To czemu z nią jesteś?PAtologia z was

Gość Wykrywacz kłamstw 26
Niedojrzała do bycia partnerką tyle w tym temacie. Po co z nią jesteś?? Znajdź sobie starszą i bardziej odpowiedzialną.

Gość ciekaaaaaaweeee
które z was jest bardziej niedojrzałe.......

Ja ja kocham jakos nie wiem przywiozałem sie do niej.ale sa dni ze jej nie nawidze poprostu, co robic .

Gość zjadłem ladacznicę
to sie odwiąż frajerze ,bo będziesz zapierdalał na nia a ona będzie sie ruchac z innymi w waszym łóżku

Gość gdgdgddg
czy ja dobrze widzialam ? Ty podnosisz na nią rękę? Wstydź się

czasami sie zdazy ale to nie jest jakies bicie ona o byle co uderza mnie w twarz wybiega z domu wpada w jakies ataki pluje mi w twarz, nie powiem bo ja sam traktuje ja nie raz zle a nawet tragicznie ale ona raz mowi tak raz tak ,taki placzek

DZis wymyslilaa ze bedziemy sie spotykac na parku , na miesacier ze mam ja docenic , ona robi tak jak jej mamusia kaze .nie polozymy sie dzis bo zaczniemy robic tak jak na poczatku mowi heh rece opadaja.Fajna ale tak pusto w glowie ze szok , co robic jakos bardzo mi zalezy ael co mam pajaca z siebie robic i debila zeby ona sie smiala i cieszyla , ???