Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łydkagrubasa

Jaki makijaz jest już uważany za mocny?

Polecane posty

Gość u mnie w firmie jest praca
o , widze ze zabolało :D 🖐️

Gość goodniggggght
hahahahahh :D przez was siedze i smieje sie jak idiotka:p

Gość goodniggggght
eteryczne trufle:D tuuuurlaj drażaaaaa do garażaaaaaaaaaa

moim zdaniem jak się używa ciemnych cieni w ciemnych barwach wtedy możemy mówić, że makijaż jest mocny, ale też dużo zależy od tego, jak coś dobrać. Ale, żeby uniknąć wpadek z makijażem warto się z kimś skonsultować. Teraz w Galerii Piastów w Legnicy można się umówić na konsultacje w spr makijażu w Duoglasie. dla mnie takie warsztaty to świetny pomysł.

Gość showmustgoon
moim zdaniem kwestia gustu, grunt, żeby się czuć dobrze w makijażu. a te akcje też fajna sprawa, bo nie tylko makijażu można się czegoś dowiedzieć, ale też o pielęgnacji. W tym tygodniu Poznań i stary Browar, swoją drogą można też kupić taniej kosmetyki Collistar i Clinique, jak ktoś tak jak ja lubi te marki na pewno się cieszy.

Gość do goodnight
jaka ty musisz być zakompleksiona, skoro zakrywasz się pod warstwą tapety. tak, mocny makijaż jest okropny, a całkowicie wymalowane na czarno gały są obleśne :/

Gość uyityiutu
noooo, też tak sądzę :/:/ czarna smoła na gębie, a pfeeeeeeee!! a później lata taka jedna z drugą i uważa się za gotkę, bo ma kilogram tapety na samych oczach :D i jeszcze chowanie sie przed słońcem, bo JA MUSZĘ BYĆ BLADA, śmieszne. nie chciałabym takiej widzieć bez tapety, w końcu im więcej tapety, tym więcej mankamentów do zakrycia

Gość BlondKicia
Mocny makijaż to taki gdy dziewczynie powieki opadają pod ciężarem cieni i innego syfu, albo jak jakaś panna ma pół kilo różu albo bronzera na policzkach. Ogólnie lubię mocnej podkreślone oko, ale we wszystkim trzeba zachować umiar

Gość rtyrtyrsss
trochę tuszu wystarczy, czasem lekki cień. nie wiem, po co te wszystkie fluidy, okropne

Gość gość
jeśli o mnie chodzi, to tylko tusz i cień