Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amelka_:*

PWSZ Legnica opinie

Polecane posty

Chcę iść na magisterkę w październiku do Legnicy do PWSZ ale nie mam nikogo znajomego kto by tam studiował stąd moje pytanie jak jest na tej PWSZ, jak wykładowcy jak działa dziekanat macie jakieś zastrzeżenia ? Do Wrocławia nie chcę iść bo nie chcę tracić tyle czasu na dojazdy. Proszę o opinię.

Gość student2323
bylem tam na administracji 3 lata, szkola dobra, nie rozni sie poziomem znacznie od UWR, podejscie do studentow tez dobre, wydaje mi sie to nawet lepszy wybor od uniwerku wr, na ktorym teraz kontynuuje magisterke. Miato tez sobie chwale, nie jest to zatloczony Wroclaw, spokojniejsze, ale wszystko majace - wiec na co te tlumy i gwar? szkola polozona w ladnym centrum miasta, wszedzie blisko- zwykle wynajmuje sie mieszkanie rowniez w centrum a ceny wynajmu prawie dwukrotnie nizsze niz we wro. Panie z dziekanatu zyczliwe i wyrozumiale:) A na jaki kieunek planujesz isc?

Gość qdmin
Witam a ja właśnie wybieram się na administrację na pierwszy rok do Legnicy ciężko jest?

Gość Kicia micia Mua mua
Ta szkola miala zla renome tzn. byla dla tych ktorzy nigdzie sie dostac nei mogli - wystarczylo zaplacic, pokazac sie dwa razy i dyplom byl w kieszeni. Moze to sie zmienilo, ale watpie.

Gość qdmin
A kiedy kończyłaś Ty albo Twoi znajomi tą szkołę?

Gość studenttttttttttt
WYstarczylo zaplacic? nie sadze, to publiczna uczelnia. Uwr jest przereklamowany, studiowalem tu i tam i uwazam ze pod wzgledem poziomu niewiele sie roznia. Zreszta kadra w pwsz jest w znacznym stopniu z wro.

Gość gość
Wyrazy współczucia i rozpaczy.. dla pracowników biblioteki z poza ludzi Pani Bobik, dla której pracownicy jedni pod przymusem pozostali w ramach wiecznej otrzymywanej premii, zawsze na DZIEŃ MATKI kupują torta ! no i kwiaty oczywiście-jak można oficjalnie obcej babie w pracy składać życzenia !!! z okazji dnia Matki.. co na to wasze rodzicielki ?.. no bo sumienia raczej już nie macie. Gratuluje też pomysłu ze śniadankami, kawkami za zamkniętymi drzwiami z prądem też, wiecznymi poczęstunkami, biesiadami w czasie pracy i dla wybranych oczywiście. W żadnym zakładzie prywatnym nie pozwolili by na tak częste ! i długie ! przerwy śniadanka ! i desery ! Także kto lubi-chce jeść ciasta-ka tory bez okazji trunki posiedzenia za zamkniętymi drzwiami zapraszam do biblioteki PWSZ. A CHA DLA NAJWYTRWALSZYCH LIZUSÓW WIECZNE PREMIE CIĄGLE DLA TYCH SAMYCH OSÓB!!! Dla lubiących mobbing wszelkiej maści od pani dyr. nagroda główna nazywanie swojej zastępczyni CURUNIĄ AGUNIĄ-AGUNIUNIĄ w obecności pozostałych pracowników ! PAMIĘTAJCIE TEŻ ŻE MOŻECIE SIĘ NAUCZYĆ KULTURY Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI-częstowanie tylko wybranych frykasami-ciasteczkami itp. w obecności pozostałych pracowników oczywiście!a za zamkniętymi drzwiami Pani dyr.- kawka z prądem i sam prąd..dla nie posłusznych wieczne potępienie i polecenia mycia podług-okien,opierdziel nie należytej pielęgnacji kwitków itp..,żale, opiniowanie negatywne- oczywiście do załogi bez obecności os. zainteresowanej! Ale czego się spodziewać od Pani dyr., której priorytetem-idolem-autorytetem jest wygląd-ubiór człowieka czyli moda ponad Boga ! Głęboko współczuję..

Gość gość
Dziewczyna konczyla tam studia magisterskie poszla bo dobrze pisali o tej uczelni w "niuswiku" po 2 latach mowila ze nie ma gorszej uczelni na swiecie wykladowcy mieli wszystkich w d...ce egzaminy zdawalo sie za kupowanie ich ksiazek w kazdym urzedzie maja te studia za nic z tego co mowila

Gość jerpaw
Przeczytałem opinię dotyczącą biblioteki PWSZ w Legnicy. Nie wiem co sądzić na ten temat! Nie znam stosunków panujących w legnickiej Alma Mater. Nie wierzę jednak żeby możliwe były takie zachowania na jakiejkolwiek uczelni wyższej. Może pojaśni mi tę sprawę ktoś znający specyfikę uczelni?

Gość gość
Mam 39 lat i zakład chce wysłać mnie na studia do PWSZ Legnica. Nie wiem czy przypadkiem nie jestem za stara na naukę, bo głowa już nie ta. Odpiszcie jak tam jest. Dam radę na zarządzaniu? Musze mieć papier-po prostu.

Gość gość
Zagląda tu jeszcze czasami ktoś? Jeżeli tak to mam pytanie, jak jest na studiach wieczorowych 40+, czy na PWSZ w Legnicy da sobie radę z nauką osoba po 50-tce?