Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goliatka

Co kryje się za słowami: Nie chcę się wiązać, bo..... ?

Polecane posty

Gość goliatka

Nie jestem naiwniarą, myślę, że albo ja nie jestem odpowiednią kandydatką (fajnie jest sie pospotykac i tyle) albo już kogoś ma. A Wy jak myslicie? myslicie, że odległość i jego rzekome złe doswiadczenia naprawde mogą miec wplyw?

Gość abcdefgkobieta
bo nie jesteś odpowiednią kobietą - tak bym to odczytywała jednak :)

Gość goliatka
a co Wy byscie pomyslaly slyszac takie slowa? no bo wiadomo ze facet sciemnia... powiedzial ze sie nie hcce wiazac bo ma zle doswiadczenia.... ma 30 lat. ja czuje ze moze kogos miec.. pracuje za granicą...

Gość cccczarownicaaaa
skoro ma 30 lat to nie wykluczone ze kogos m a......

Gość Jozef i na
a moze nie chce sie wiazac bo ma zle doswiadczenia?

Gość Absolutly!
Zwykle samotnicy mają jakieś smutne doświadczenia, uraz. Trzeba im dać czas, by zaufali i nie czuli się pod presją.

Gość vbvghfdfgsd
no skoro nie chce się wiązać bo ma złe doświadczenia, to dlaczego nie pójdzie na terapię? dla mnie taki facet jest skreślony, po co zawraca gitarę? jakby spotkał odpowiednią, to by się związał. chyba nie zakłada, że złe doświadczenia będą się powtarzały w nieskończoność i to jeszcze z nową zakochaną partnerką.

Gość goliatka
dlatego rta wersję wykluczam. chcialał tylko wiedzieć co wy byście sobie pomyślały..... no nie wiem, taka statystyke stworzyć ;) też mi się wydaje, że najbardziej prawdopodobne jest że kogoś ma tam za granicą.... :(

Gość Absolutly!
A co ma do stracenia, przyznając się, że jest w związku? Chyba, że łączy Was coś więcej?

Gość goliatka
no spotykamy się, podoba mi się on....

Gość zdzichu ajjj
ja tez sie nie chce wiazac bo laska z ktora sie spotykam jest mi potrzebna do seksu od czasu do czasu nic jej nie obiecalem a ona ciagle sobie robi nadzieje na zwiazek moze w koncu to zakoncze ... dlaczego te dziewczyny sie tak od razu zakochiwac musza ...

Gość powiem i ja.......
wiesz co jeśli facet mówi Ci że nie chce się wiązać a tym samym daje Ci do zrozumienia że z Waszego związku nic nie będzie to po co wnikać ...ja bym sobie dała z facetem spokój bo szkoda Twojego czasu może jak zda sobie sprawę że Cię traci zmieni zdanie

Gość teraz moja kolej
za tymi słowami kryje się tak naprawdę cię nie chcę, nie chcę cię w 100%, tak, że jestem w stanie wszystko poświęcić , zmienić lub zaryzykować, dlatego, żeby być z tobą

Gość goliatka
a widzicie, wiec tak jak myslalam to sciema z tymi doswiadczeniami. no przykre to troche... tzn mi to nie przeszkadza ze sie spotykamy tak niezobowiazujaco, ale w takim razie po co sie spotykamy, skoro mnie nie chce? on powiedzial cos takiego : boję się zaangażować , przez złe doswiadczenia, ale niczego nie wykluczam, że cos z tego bedzie.

moze nikogo nei ma ale nei chce sie z Toba wiazac, bo nie czuje takiej potrzerby wewnetrznej po prostu traktuje Cie luzno, z ntraku laku a jak spotka te wlasciwa to bez skrupułów Cię oleje

Gość xbxbzxvs
Mi tez tak powiedzial"fajne spotkania,mozemy sie pospotykac i tyle"ok nikogo nie mozna zmuszac do milosci, pozniej zaczelo mnie to denerwowac bo facet sam sie wiedzial czego chce,mowil ze mnie kocha ale to tylko spotkania i n ic wiecej .Wiec?nie wytrzymalam i odeszlam.Dziewczyno jak zalezy Ci na zwiazku to uciekaj szkoda lat

Gość no sorry ale 30 latek
nie będzie się wiązał z laską 1000 km dalej, szczególnie jak on nie zamierza wracać a ty nie zamierzasz wyjechać w rozsądnym czasie. A takie cięzkie deklaracje jak się zna... ile? tydzień? miesiąc? i widziało się 2x na krzyż to chyba lekka przesada

Gość goliatka
nie zalezy mi na zwiazku, tylko to jest przykre ze mnie okłamuje i ta swiadomosc ze mnie nie chce, bo cos ze mna jest nie tak mnie przytlacza.... wolalabym wierzyc ze jest zraniony... on pracuje za granicą, ale przyejzdza do polski, jak sie poznalismy mowil ze chcialby wrocic na stale.

A niby dlaczego miałby ściemniać, mówiąc że nie chce się wiązać? Autorko masz jakiś problem z rozumieniem prostych zdań? A może nie potrafisz przyjąć do wiadomości, że on CIEBIE nie chce? Nie radzisz sobie z koszem? :D Nie podobasz się facetowi wizualnie, do tego masz problemy z głową.

Gość goliatka
no chyba raczej mu sie podobam, jesli chodzi o wyglad :D

Gość xbxbzxvs
Chyba tu nie o to chodzi ze ona mu sie nie podoba, facet szuka flirtu i troche sexu,Autorko dobrze Ci radze zrezygnuj z niego, wykonczysz sie psychicznie,wiem co mowie

Gość xbxbzxvs
Powiedzial Ci to wprost jaki ma zamiar..pospotykamy i sie i tyle,wiec jak prosciej mozna?

No właśnie, czego tu jeszcze się doszukiwać? Powiedział Ci PRAWDĘ a Ty jakieś filozofie dobudowujesz? Nie widzi Cię w roli swojej żony i tyle. Co najwyżej dziewczyny na chwilę (wiadomo na co). Nie szukaj winy w sobie, bo i dlaczego? Po prostu mu nie odpowiadasz i tyle, tak bywa.

Gość rownie_przykro_doswiadoczny ;)
jakbym slyszal siebie, poprostu koles powiedzial co mysli/czuje mial do tej pory przykre doswiadczenia i boi sie ze to znowu powroci, jezeli ci zalezy na tej znajomosci to badz gdzies obok, woda kruszy kamien