Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyuytytytty

czy po jakimś czasie traci się prawo jazdy, jak się nie jezdzi?

Polecane posty

Gość tyuytytytty

Bo ja zadłam egzamin 10 lat temu, ktoś mi mówił, że musze robic ponownie, ale tpo chyba bzdura?

Gość Karol z podlasia
bzdura, ktos cie wkrecil, wymien tylko bo skoro ronilas 10 lat temu to masz ksiazeczke chyba

Gość tyuytytytty
to było dziecko w sumie 14 lat, nie mam ksiażeczki, tylko to nowe, ale zgubiłam dawno temu

Gość fajny teleturniej ybl
hahahahahaha 10/10!

Gość ssSami
ale idiotyczna teoria :D normalnie jakiś idiota Ci coś takiego powiedział :D ja miałam tymczasowe prawko i go nie odnowiłam, minęło ok 10 lat i niedawno sobie nowe wyrobiłam i nawet nie miałam starego, żeby cokolwiek dać. Zrobiłam zdjęcie, wypełniłam formularz, zapłaciłam opłatę i po sprawie. Jak zdałaś egzamin na prawko, to on nie traci ważności z powodu czasu :D. Jak można takie idiotyzmy opowiadać i wkręcać ludzi?

Gość loljjj
Wiedzialam,ze masz cos z glowa.

Gość tez mam z tym problem
ja np zdalam 3 lata temu. Ale mialam na okreslony czas, bo mam wade wzroku. Wiec mialam terminowe. Nie odnowilam w odpowiednim czasie, bo za chwile wychodzilam za maz i zmienialam nazwisko wiec nie chcialam dwa razy do roku wymieniac. Ale po slubie nawet nie wymienilam. I dzis mija 3 lata i zastanawiam sie czy moge wymienic bez konsekwencji. Oczywiscie po pwotorzeniu badan na wzrok.

Gość ssSami
"ja np zdalam 3 lata temu. Ale mialam na okreslony czas, bo mam wade wzroku. Wiec mialam terminowe. Nie odnowilam w odpowiednim czasie, bo za chwile wychodzilam za maz i zmienialam nazwisko wiec nie chcialam dwa razy do roku wymieniac. Ale po slubie nawet nie wymienilam. I dzis mija 3 lata i zastanawiam sie czy moge wymienic bez konsekwencji. Oczywiscie po pwotorzeniu badan na wzrok. " no to identyczna sytuacja jak u mnie :) :) tylko, że u mnie minęło 10 lat - nowe nazwisko, nowy adres zamieszkanie i też musiałam wyrabiać papierek z zw. z wadą wzroku. Nie ma absolutnie żadnych konsekwencji, zwyczajnie idziesz, załatwiasz sprawę i tyle. Nikt Ci złego słowa nie powie. Tak więc bez stresu ;).