Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc27555

Czy moglam zajsc w ciaze?

Polecane posty

Gość gosc27555

Witam. Mam 16 lat i w tym samym wieku chlopaka. 8 lipca uprawialismy krotki seks okolo 1 minutowy bez zabezpieczenia i bez wytrysku, 9 lipca takze uprawialismy seks bez zabezpieczenia ale wytrysk byl na zewnatrz lecz sperma kapla mo na wargi sromowe lecz zaraz ja zmylam woda. Okres mam miec 19 lipca lecz umieram ze strachu przed ciaza, bola mnie sutki i mam bardziej wrazliwsze na dotyk piersi, mam zmiany nastroju, i bole brzucha. czy moge byc w ciazy? blagam o odpowiedz.

Gość gosc27555
halo blagam odpowiedzcie

Gość gosc27555
Witam. Mam 16 lat i w tym samym wieku chlopaka. 8 lipca uprawialismy krotki seks okolo 1 minutowy bez zabezpieczenia i bez wytrysku, 9 lipca takze uprawialismy seks bez zabezpieczenia ale wytrysk byl na zewnatrz lecz sperma kapla mo na wargi sromowe lecz zaraz ja zmylam woda. Okres mam miec 19 lipca a 20 lipca mam ginekologa lecz umieram ze strachu przed ciaza, bola mnie sutki i mam bardziej wrazliwsze na dotyk piersi, mam zmiany nastroju, i bole brzucha. czy moge byc w ciazy? blagam o odpowiedz.

Gość mnio
Gdyby nawet jakimś cudem to była ciąża to ani test ani ginekolog nie wykryją po takim czasie ciąży. Niczego i tak się na wizycie nie dowiesz. To nie ciąża ale czemu się tak głupio bawicie?

Gość gosc27555
to byla chwila podniecenia i emocji ale przestalismy bo nie bylo zabezpieczenia. niech ktos napisze

Gość mnio
Co napisać?

Nikt ci nie odpowie nic sensownego bo to naprawde ciezko powiedziec... Ale mysle ze szanse sa bardzo male. Jezeli masz regularne cykle to 9 lipca wypadal ci juz 4 dni po owulacji. Jakies szanse sa ale raczej bardzo malutkie. Nie nakrecaj sie i czekaj na okres. A nastepnym razem sie zabezpieczcie!!!!!!!!!!!!!!!