Gość Chalibra Napisano Luty 12, 2013 to jak w takim razie wytłumaczysz to, że jednak chudnę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gielik Napisano Luty 12, 2013 Powiem tak: na każdego działa coś innego i każdy ma prawo stosować to co chce jeśli go na to stać, ja nie wierzę w plastry ale to nie znaczy, że na ciebie nie działają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chalibra Napisano Luty 15, 2013 schudłam 2,4 kg a rano plastry zdejmuję już jaśniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna day Napisano Luty 17, 2013 czyli organizm masz już prawie oczyszczony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LadyJoy Napisano Luty 17, 2013 mnie nie pomogły, nie wierzcie raczej w plastry i inne cudowne metody, najlepsze są ćwiczenia, aerobik :) I wtedy figura będzie taka jak tu: http://toster.pl/tost/249042 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chalibra Napisano Luty 19, 2013 chyba prawie oczyszczony, znacie może ćwiczenia Chodakowskiej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna day Napisano Luty 20, 2013 to ciężkie ćwiczenia ale dające efekty - niestety ja nie dałam rady :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chalibra Napisano Luty 23, 2013 widziałam filmiki z tymi ćwiczeniami i wyglądały na niezbyt trudne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mal195 Napisano Luty 24, 2013 Zamówiłam plastry na 4-tyg. kurację(bagatela- prawie 300zł). Po tygodniu stosowania moja waga nie drgnęła.Postanowiłam pozostałe odesłać,bo nie spełniły moich oczekiwań.Tylko gdzie mam je odesłać.Nigdzie nie jest napisane. czy do dystrybutora? i czy istotnie pieniądze za nie zostaną mi zwrocone.Pisałam maila do Akademii Piękna- bez odpowiedzi; dzwoniłam na nr telefonu, z którego powiadamiano mnie o przyjęciu zamówienia - nikt nie odbiera.Może ktoś odsyłał i wie jak to jest.Ja jestem przekonana że to wielkie oszustwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chalibra Napisano Luty 25, 2013 jak wejdziesz w tą zakładkę "zamawiam" na stronie produktu to wyświetla Ci się strona z adresem do dostawy i na dole tej strony jest regulamin - tam są wszystkie informacje, gdzie odesłać itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mal195 Napisano Luty 25, 2013 Chalibra dziękuję za informację. Muszę przyznać, że dziś nadeszła odpowiedź mailowa z Akademii Piękna z instrukcją jak mam postąpić zreklamacją.Moje więc podejrzenie o oszustwo było błędne.Przepraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Majid Napisano Luty 26, 2013 Wlasnie zamowilam plastry ,czytam te wszystkie opinie za i przeciw ale mimo wszystko chce sprobowac . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chalibra Napisano Luty 28, 2013 napisz czy zwrócili Ci pieniądze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mal195 Napisano Luty 28, 2013 Plastry odesłałam, zwrotu pieniędzy jeszcze nie ma. Ale to za wcześnie.jak otrzymam dam znać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filga Napisano Marzec 3, 2013 napisz koniecznie bo bardzo mnie interesuje ten temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grolka Napisano Marzec 6, 2013 Również jestem zainteresowana tematem, szczególnie, że na dniach mam dostać tą kurację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chalibra Napisano Marzec 7, 2013 znając życie to pewnie trochę to potrwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grolka Napisano Marzec 10, 2013 mi raz się zdarzyło, że na zwrot kasy za bluzkę ze sklepu internetowego czekałam 2 miesiące, życzę Ci aby krócej czekała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chalibra Napisano Marzec 11, 2013 ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mal195 Napisano Marzec 11, 2013 Macie racje, chyba trochę poczekam na zwrot gotówki.Upłynęło 2 tyg.od odesłania plastrów, a pieniędzy nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grolka Napisano Marzec 14, 2013 to zawsze trwa, może znowu do nich napisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chalibra Napisano Marzec 16, 2013 zapytaj ile będziesz czekać na zwrot pieniędzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grolka Napisano Marzec 19, 2013 ja obstawiam 3-4 tygodnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mal195 Napisano Marzec 20, 2013 właśnie wczoraj otrzymałam zwrot gotówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grolka Napisano Marzec 21, 2013 no to super a otrzymałaś zwrot za całą kurację? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mal195 Napisano Marzec 21, 2013 Zwrot pieniędzy był za całą kurację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chalibra Napisano Marzec 23, 2013 no to super a dużo plastrów zużyłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mal195 Napisano Marzec 24, 2013 Zamówiłam 28 na 4 tygodnie.Używałam przez 7 dni, czyli zużyłam 1/4. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grolka Napisano Marzec 26, 2013 a koszty przesyłki też Ci zwrócili? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mal195 Napisano Marzec 26, 2013 Koszt przesyłki nie został mi zwrócony, ale to już niewielka kwota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach