Gość Nemmo Napisano Czerwiec 10, 2013 teraz apetyt mam normalny ale jak na razie nie tyję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zorza 15 Napisano Czerwiec 11, 2013 Dziewczyny nie bądźcie naiwne , ja kupiłam te plastry i okazało się, że to są plastry KINOKI ale w innym opakowaniu sprawdziłam skład obu produktów nawet producent ten sam Made in China. Zwróciłam je do Akademii Piekna już następnego dnia a zwrotu pieniędzy ani śladu. Czekam już trzy tygodnie i gdzie tu GWARANTOWANY ZWROT PIENIĘDZY !!!!!!!!! Chociaż Wy nie dajcie się oszukać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 13, 2013 a pisałaś do nich o zwrot kasy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Galli Napisano Czerwiec 16, 2013 czytałam, że kasę zwracają, tak czy siak ja wczoraj złozyłam zamówienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cappit Napisano Czerwiec 19, 2013 również się zdecydowałam na royal slim i wczoraj złożyłam zamówienie,mam nadzieję, że uda mi się zmniejszyć trochę moją wagę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Galli Napisano Czerwiec 23, 2013 też na to liczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Galli Napisano Czerwiec 26, 2013 dostałam paczuszkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chalibra Napisano Czerwiec 29, 2013 to stosujcie i piszcie jak Wam idzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cappit Napisano Czerwiec 30, 2013 ja też już mam plasterki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Galli Napisano Lipiec 3, 2013 dziś rano waga pokazała mniej o 1 kg :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cappit Napisano Lipiec 6, 2013 1 kilogram w tydzień :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chalibra Napisano Lipiec 8, 2013 idziecie łeb w łeb :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Galli Napisano Lipiec 11, 2013 u mnie dziś 2,3 mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cappit Napisano Lipiec 14, 2013 po dwóch tygodniach waga spała o 2,2 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 17, 2013 dobrze Wam idzie, ciekawe kto zrzuci więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cappit Napisano Lipiec 21, 2013 dziś waga pokazuje 3,5 kg mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Galli Napisano Lipiec 24, 2013 Już skończyłam :( Udało mi się schudnąć 4,90 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cappit Napisano Lipiec 28, 2013 a mi udało się schudnąć 4,7 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ARM Napisano Lipiec 31, 2013 A ja po tygodniu ani grama mniej :(((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Galli Napisano Lipiec 31, 2013 to jeszcze nie rezygnuj ale na wszelki wypadek nie wyrzucaj opakowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cappit Napisano Sierpień 2, 2013 jakimś cudem dobiłam do -5 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Galli Napisano Sierpień 4, 2013 no to jesteś lepsza ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cappit Napisano Sierpień 5, 2013 ARM jakieś zmiany u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Galli Napisano Sierpień 8, 2013 ciisza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dżinak Napisano Sierpień 11, 2013 a mnie jakoś te plastry nie przekonują chyba wolę jakieś tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cappit Napisano Sierpień 15, 2013 jest tego tyle na rynku, że jest z czego wybierać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dżinak Napisano Sierpień 18, 2013 a znacie coś skutecznego w tabletkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Galli Napisano Sierpień 20, 2013 swojego czasu czytałam trochę o moonslim, miał bardzo dobre opinie ale sama nie stosowałam go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dżinak Napisano Sierpień 23, 2013 znalazłam forum o zacti + i chyba się na niego zdecyduję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Galli Napisano Sierpień 24, 2013 no to powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach