Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiakut1985

kulki gejszy

Polecane posty

Gość kasiakut1985

Mam pytanie do dziewczyn:czy któraś z was używała kulek gejszy? Mam zamiar zakupu ale nie wiem jakie najlepiej.Często gdy idziemy na jakąś imprezę z mężem to lubię czuć podniecenie i jak do tej pory radziłam sobie tak że mąż wkładał paluszek pod stołem ale nie zawsze jest to możliwe by było niewidoczne dla innych.Proszę o porady i opisy z waszych doświadczeń.

Gość kalejdoskop X
Kulki fajna rzecz, ale do podkręcania na imprezie, szczególnie w poz siedzącej nie będą zbyt odczuwalne. Do tych celów zdecydowanie lepsze będzie jajeczko wibrujące. Wkładasz wcześniej i podkręcasz się, kiedy chcesz włączając wibracje pilotem. Możesz dać pilota swojemu facetowi zdając się na niego. Kuleczki rozkoszy mogą być dobre np. na powrót do domu, spacerek albo zejście do taksówki, jazda po nierównościach a potem dojście do mieszkania. Kulki są też świetne do ćwiczenia mięśni kegla.

Gość kalejdoskop X
na wyjścia między ludzi muszą być b. dobrej jakości, żeby nie było słychać wibracji. A to kosztuje, przynajmniej 100. Ale warto, umiejętnie stosowane podkręca niesamowicie.

Gość kasiakut1985
Dziękuję za informację o jajeczku wibracyjnym może ktoś coś napisze jak to działa.

Gość doświadczony przez życie
całkiem dobrze podkręca kobiety zwykły i najtańszy brak bielizny.

Gość kalejdoskop X
żeby kulki pobudzały miejsca intymne musisz być w ruchu a jajeczko ma mechanizm wibracyjny. Albo łączy się przewodem ze sterownikiem co przy zabawach w łóżku nie przeszkadza ale na imprezach jest b. kłopotliwe. lepszy (i droższy) jest pilot. Jak kulki to dla początkujących nie należy wybierać dyskretnych i malutkich bo łatwiej wypadają co może być kłopotliwe - poza domem. W zasadzie trzymają się dobrze, przy normalnych pozycjach, ale w ruchu - dłuższy krok, kucnięcie a nawet siadanie mogą wypaść. Na tym właśnie polega trening mięśni kegla żeby używać ich w różnych pozycjach w celu utrzymania kuleczek. Np zmienne tempa na bieżni bez majteczek, aż do pacnięcia, zresztą w majtkach też można nie ma tylko zabawnego efektu wypadnięcia.

Gość kalejdoskop X
a brak bielizny połączony z jajeczkiem wibracyjnym - super. Swojej kobitce kiedyś zarządziłem coś takiego. Dla kontrastu miała długą powłóczystą suknię, nawet się dziwili bo zwykle lubi krótko i śmiało, ale my mieliśmy swoją tajemnicę i była bardziej podekscytowana niż w miniówce.

Gość wiele hałasu o nic
Kulki gejszy są do ćwiczeń, nie do dawania przyjemności - przyjemności dają tyle co tampon :D czujesz jak cię kręci kiedy masz okres? :D Kulki mimośrodowe (kulka w kulce stukające o siebie) są trochę lepsze, ale czuć je tylko przy gwałtownej zmianie pozycji albo szybkim ruchu (schody, taniec ) Kulki wibrujace kiepskiej jakości są głośne i faktycznie je słychać (na imprezie przy muzyce nie, ale kiedy wyjdziesz do łazienki możesz "brzęczeć" :D) A ostatnia sprawa: frajdą z kulek jest przez jakieś 2-3 tygodnie (ewentualnie z 10 użyc) . Potem się przyzwyczajasz i nie zwracasz na nie uwagi.