Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjh

gdy facet ...

Polecane posty

Gość hjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjh

Jestesmy juz trzy lata ze soba , w drodze dziecko . On nadal nie okreslil sie w swoich uczuciach . Myslalam ze gdy bede w ciazy to stworzymy pelna rodzine ... Niby mowi ze zalezy mu , a nic z tym nie robi . Pomozcie mi zrozumiec takiego faceta .. Nie wymagam od Niego niewiadomo czego ,ale mysle ze dziecko potrzebuje pelnej rodziny .

następna naiwna która dziecko traktuję jako kartę przetargowa jesli chodzi o związek :O

Gość kiedy w końcu prawo
zakończy tą patologię?

"Myslalam ze gdy bede w ciazy to stworzymy pelna rodzine ... Niby mowi ze zalezy mu , a nic z tym nie robi . Pomozcie mi zrozumiec takiego faceta ." Ty "pomódl" się o to aby ktoś zrozumiał ciebie i twoje zachcianki:o:D Regres

Gość andzrej, andrzej,andrzej
to ty dopiero w ciazy jestes? a nedawno pisałaś, że już urodziłaś i jesteś szczęśliwą żonką :D

Gość hjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjh
Widze ze tu sami faceci pisza ... Co w tym zlego ze kobieta chce stworzyc rodzine?? Czy w tych czasach mozna spotkac samych nieodpowiedzialnych gowniarzy ? Po tym jak sie tu wypowiadaja faceci , widocznie tak ...

Gość 435634643bvcf
Wy takich niedojrzałych gówniarzy bierzecie bo Wam imponują takie kozaki krzykną hwdp imprezowicze itp. Ci spokojni, dobrze wychowani, odpowiedzialni są dla Was nudni. Takiego wybrałaś to noś ten krzyż i nie mów, że wszyscy tacy mężczyźni są bo to nieprawda. Możesz mówić tylko o tych co Ci się spodobali i chciałaś się z nimi wiązać!!!

Gość Robert Wędrowiec
Po prostu szlag mnie bierze!!! Porządnych facetów olewacie bo niby nudni a później taka ma jeszcze czelność pisać, że ja nie istnieje. Za młodu tacy niedojrzali gówniarze Wam pasują ale jak przychodzi dorosłe życie to nie myślcie, że oni nagle się zmienią!! Dlaczego tyle tematów jest, że facet to świnia bo bierzecie te świnie bo ten odpowiedzialny i porządny jest nudny i nie ma z nim emocji.

Co w tym zlego ze kobieta chce stworzyc rodzine?? ' jesli rodzine tworzy sie odpowiedzialnie i mądrze to jest OK Ale jesli ktoś pisze że myslałam że jak bedę miała dziecko to ....(tu wstaw co chcesz) to raczej z odpowiedzialności nie ma wiele wspólnego To matactwo,igranie uczuciami i spekulowanie dzieckiem

Gość GHAH Adam Piechocki 666 PiH
Nie macie jeszcze predyspozycji psychiczno-socjalizacyjno-genetyczno-osobowościowych do założenia zdrowej i normalnej rodziny! Nic z tego nie wyjdzie! Moje gg to 5473221 Pobajerzymy se trochę und odrobinkę and wesoło oraz luźno o życiu?

Nie macie jeszcze predyspozycji psychiczno-socjalizacyjno-genetyczno-osobowościowych" A może tak jeszcze trochę myślników odnośnie nr zburzeń psychicznych ?:D Zawsze to jaśniejszy obraz byłby :D

Gość hjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjh
Jesli chodzi o charakter to jest on spokojny . Planowalismy zalozenie rodziny . To nie jest moj wymysl . Tylko czy gdy facet ma juz wszystko podane na tacy , juz przestaje sie starac , nie zalezy mu ??