Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amandaa155

butapren w ciazy

Polecane posty

wiesz co mamy malutka kawalerke z kuchni do pokoju 2 kroki wiec mozna powiedziec ze caly czas. drzwi wszedzie pootwierane i akurat robil to wieczorem i nie wpadlam na to by jeszcze okna pootwierac i wywietrzyc....

ale to przeciez farba olejna i emulsyjna sa szkodliwe , a takie zwykle do scian to nie slyszalam nic o tym.:-\ zreszta nie spalam w tym pomieszczeniu co malowane bylo

a bardzo bylo czuc smrod kleju ?? bo u mnie to listwy z kazdej strony w pokoju podklejali ..smrod byl ,ze odychac sie nie dalo nijak ,az dusilo mnie jak wychodzilam.jakby czad jakis normalnie

no troche tam bylo czuc ale nie az tak bardzo ale jak sie przebywa w tym pomieszczeniu dluzszy czas to sie juz nie czuje teg smrodu... kurrde a jakie moga byc konsejwencje tego zatrucia? czy cos grozi mojemu dziecku?

autorko nie chce być niegrzeczna, ale czy tobie ten klej na mózg padł? zamiast wezwać pogotowie to ty nadal randkujesz z koleżanką kolejną o co chodzi?

Podeslalam ciekawe linki, zwlaszcza ten dlugi, weszlyscie w ogole?

zaraz wejde. a co mam zadzw i powiedziec ze chlopak keil szuflady, rano 2 razy zwymiotowalam i myslisz ze przyleca na sygnale?

i kasiu teraz do Ciebie czasem nawet niewielka ilośc moze zaszkodzić, a autorce wielka ilośc nie, różnie bywa, ale nie nakręcaj się oczywiście

Ja bym chyba juz wczoraj byla na pogotowiu, jakies odtruwanie czy cos, oni by chyba wiedzieli. Swieze powietrze niewiele da. Skoro ssmierdzialo niemilosciernie, nie moglas oddychac, krecilo sie w glowie, to chyba swiadczylo o tym ze sie zatrulas. W koncu w 31 tc nie masz juz mdlosci...

no wlasnie nie chce szalec ale dziwne to bylo ze z samego rana lecialam wymiotowac, wczesniej az tak nie mialam

Nikt Ci nie powie czy sie zatrulas, bo jestes we wczesnym stadium i mdlosci i wymioty to rzecz normalna. A czy to od zatrucia, kto wie... Natomiast u autorki akurat nie mam watpliwosci ze sie zatrula. Skoro w 31 tc kreci jej sie w glowie, mdli to chyba jasne... Tak z dnia na dzien by sie wymioty nie pojawily, latwo to powiazac z klejem...