Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matyjka12

Czy też tak czasem macie??

Polecane posty

Gość matyjka12

witam wszystkich, jestem w związku 5 lat.wszytsko jest niby ok, ale chciałoby sie to rzucic wszystko w cholerę. dzis naszły mnie takie rozmyslania....a zaczeło sie od tego...ze... wczoraj wracaliśmy z weekendu u znajomych do domu, nie odzywalismy sie do siebie,bo troche sie poklocilismy.on poszalał ze znajomym przy grilu, wypili morze alkoholu. jeszcze złapał nas fotoradar po drodze, wiec przyjdzie mandat.juz tacy zdenerwowani wracamy, wchodzimy do mieszkania a tam lazienka zalana.zanim wszystko posprzatałam, ogarnełam, wykapałam sie i przyszłam do sypialni...a tam czekał na mnie moj M. z gorąco herbatą i usmiechem na twarzy.czy Ci pomasowac stopy??? dzis tak mysle.czasem wszytsko wali się i rozpieprza nam zycie od srodka, ale dla takich chwil warto życ... czy Wy tez tak czasem macie, że wasze zwiazki są mega burzliwe,kłocicie sie niemiłosiernie ale i tak jestescie ze swoimi partnerami??

Gość kociaczkowa21
to się nazywa współuzaleznienie od 2-giej osoby.\Gdy jestesmy z Nią jest nam zle ale tez gdy jej nie ma jest bardzo zle.