Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Witam.Moja dziewczyna dostala okres regularnie (ma co 28,czasem 29dni).Dostala go 18 czerwca.Kochalismy sie w trakcie okresu i doszedlem w niej(jednak dzien wypadal na nieplodny), 1 dzien i 3ci dzien po okresie kochalismy sie-stosunek przerywany. Okolo 30czerwca-pare dni po okresie dostala 2dniowa jakby miesiaczke(z kalendarzyka wynika,ze moze byc to plamienie miedzyowulacyjne).Jednak te plamienie bylo identyczne jak okres,obfite i takie samo kolorystycznie-trwalo tylko 2dni. Czy moze byc to wczesna ciaza? Zrobilismy test dzisiaj 4 lipiec-negatywny.Czy to moze byc jednak ciaza ? Czy cos innego? Nigdy czegos takiego nie miala i strasznie sie boimy,ze to ciaza.Na dodatek dzien po tej 2dniowej miesiaczce zwymiotowala,a teraz boli ja brzuch-objawy typowo ciazowe. Czy to ciaza ?Mimo negatywnego wyniku? Ostatnio spotkalo ja duzo stresu-pogrzeb w rodzinie i inne nieszczescia-bardzo to przezyla.Prosze o odpowiedz,poniewaz pare dni pozniej znow zrobilismy test i wyszedl negatywny. Dzis sytuacja sie zmienila jest 29dzien cyklu a miesiaczki nie ma... Brak okresu.... czy moga miec na to wplyw te 2dni plamienia?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować