Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antydrech

U was na osiedlach też tak jest że jak siedzą dresy pod blokiem

Polecane posty

Gość antydrech

drą japy zaćpani w nocy to w końcu prędzej czy później ktoś zadzwoni, a te niedojerzone pały jak jadą to wyją już z pięciu kilometrów wcześniej więc jebane drechy na spokojnie kończą libację i idą w pizdu, no nie ma tygodnia żebym nie widział takiego scenariusza. Więc się tak zastanawiam kogo oni mogą lub chcą złapać ? babcie handlującą grzybami pod biedronką ? no co za kurwa kraj mamy

Gość ..jaca..74....
u mnie jest tak - dresy i menele na ławkach. piją , drą jape - wkurwiają ucho moje zwłaszcza w nocy. jakieś 150 m dalej budka z kurczakami - ulubione miejsce postoju patroli prewencji. i tak - psy wpierdalają kurczaki a obok dresy grzeją albo się napierdalają.

Gość olazkraski
nie tylko stare babki mocherowe sa gorsze od dresów

Gość dwedwsdwqswq
ale co wy na samobojcze eskapady wysylacie pieski! przeciez co taki policajncik jedne drugim zrobi jak podejdzie do nich banda drechów po siłowni z mózgiem zmielonym na papkę??? a policjancika przepisy ograniczaja ni nie moze takie zastrzelic ani nic, pobic, nie pobije bo nie ma szans, oni tez chca zyc, maja rodziny na utrzymaniu jak takan madra idz sie postaw sama dresom! niestety w naszym kraju policjant nic nie moze na dobra sprawe

Gość ..jaca..74....
dodam - ja do dresów nic nie mam - oni się do mnie nie dopierdalają a ja do nich też nie - lajt jest w temacie. ale żule są wkurwiający na maksa.

Gość antydrech
kurwa mieszkam już w drugim dużym mieście i jest dokładnie tak samo, jestem dziś niewyspany bo te huje darły japę o drugiej w nocy, pały mają to w dupie a najlepsza straż wiejska nawet boją się w nocy podjeżdżać tam gdzie drechownia stoi, a wystarczyłoby żeby pozwalali ich odstrzeliwać bez konsekwencji, to bym ich wyjebał do nogi, nawet pierdole jako myśliwy amunicję kupił bym na swój koszt.

Gość GHAH Adam Piechocki 666 PiH
Dresiarze to sportowcy! W używki tylko poszli se za mocno! Moje gg to 5473221 Pobajerzymy se trochę und odrobinkę and wesoło oraz luźno o życiu? Dresy zajęcia nie mają! Pracę im dać trzeba! Dużo pracy! Niech szyją dresy sportowcom! Dresy na tory! Tory pielić ręcznie! Dżinsowcy und materiałowcy już w pikolakach nie pomykają lśniących! DRES - DURNY ROMAN NAKITOWAŁ YETT'iemu!

Gość ..jaca..74....
policja czy straż miejska to są lenie pierdolone. objedzie radiowozem parafie, zrobi notatkę że wszystko ok i że sprawdzone i mają reszte w dupie. od czasu do czasu jakiś wpis w kajet - jakiegoś np żulika co łoił pod sklepem - tak żeby było i żeby nikt się nie dopierdolił przy zdaniu służby czy raportu.

Gość tyhhh
adam piechocki jest gupi !!!

nie mieszkam na nowym warszawskim osiedlu-brak dresów,starszych ludzi w ciągu dnia można spotkać matki z dziecmi,życie rozkręca się wieczorem w weekendy zazwyczaj spokój prawie wszyscy wyjezdzają średnia wieku 35lat

Gość muniek1991
i co ci to przeszkadza idioto ze ktos na lawce sobie siedzi

Gość Narkotek1992
Muniek , pewnie jesteś jednym z tych po*ebów

Gość above
u nas na osiedlu rzucaliśmy w nich koktajlami mołotowa z balkonu :)

Gość gość
Dres to zlodziej i bandyta ,do wora i do wisly.