Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niebieskooki

Mmmmm

Polecane posty

Czas się ubrać bo pogoda się psuje. Trąby powietrzne grasują, drzewa wyrywają jak piórka z kurzej d..y, to i ręcznik mogą zerwać z "wieszaka"

To jak tak jest niebieskooki, to po kiego licha taka oddzywka??Mogę tak samo np.nie piertolę gdyż bym du.pą ruszał lecz po co ??Może sie tym podnieca ,mozna temu wybaczyć zaznaczam w intymnej sytuacji.Lecz tutaj? nie rozumie tego:O:(

Luz, luuz, pokój między chrześcijany (jak mawiał Zagłoba). Ja rozumiem impreza (no właśnie, ale że flaszki nikt nie przyniósł na powitanie), orgietka może nawet (trudno, przymkne oko) ale bez mordobicia proszę (sąsiadka na policję doniesie czy coś tam).

Gość Żona ducha cafe
A kysz Ty ropucho S_M od mojego starego :O:(

No kredens to ja rozumiem :) Zaraz jakieś szkło się zorganizuje, kobitki może wpadną (jak nie to się zalejemy w trupa), bo te co były to już uciekły (tak to jest jak się przyjmuje gości w ręczniku)

Wracam powoli do formy fizycznej i psychicznej. Dowód? Proszę bardzo: Spotkamy się kiedyś, bez żadnej przyczyny Bez tchu Cię zostawię ten raz jedyny Otoczę Cię mgłą, rozpłynie się czas Bez tchu Cię zostawię ten jeden raz Byś mogła wspominać, do dni ostatnich Płomienny taniec ciał i dusz bratnich Twe ciało uleczę, Twą duszę zbawię I raz tylko jeden bez tchu Cię zostawię

Gość Niebieski, i tak trzymaj
👄

Ja jednak wolę tradycyjnie dziabnac flaszkę wódki i poprawić nalewka z włosów lonowych starej murzynki

Coś chyba poszło nie tak:D Przesadziłeś z tą formą psychiczną. Ale nic się nie martw, wariaci mają coraz większe wzięcie;)