Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vintage999

Jest tu jakiś fotograf/ktoś znający się na foto??? HELP

Polecane posty

Gość vintage999

Jak uzyskać taki efekt zdjęć? Czy trzeba mieć odpowiedni aparat (jaki?) czy chodzi o jakiś program??? http://favim.com/vintage/ (chodzi mi np. o zdjęcie dziewczyny z aparatem lub dwóch obejmujących się dziewczyn od szyi w dół)

Gość foto joker
powiem ci z litości zdjęcia na tej stronce sa obrobione filtrami, to jest robota na jedno kliknięcie, musisz miec photoshopa + specjalne filtry dostepne jako oddzielne platne pluginy np (od cholery tego jest) tylko ostrzegam cię, jak patrze na tą dziewczyne z paratem to mnie mdli ponieważ ten sam filtr widziałme już na setkach zdjęć i jest on tak zgrany że aż niefajny, mnóstwo osób stosuje te gotowce i zapewniam cię że po pewnym czasie rozpoznajesz takie coś w pól sekundy i męczy cię ten efekt (ja już mam alergię na te filtry i nie cierpię takich zdjęć

Gość vintage999
up!!!

Gość vintage999
Z litości to mogłeś sobie darować i nie odpowiadać. Ale widzę, że Pan Wszechwiedzący zna odpowiedź na wszelkie pytania świata i ktoś, kto nie zna się na fotografii, a chce się czegoś dowiedzieć jest godzien politowania. Mimo wszystko dzięki.

w fotoszopie można, tutoriali pełno. Ale to chwilowa moda, teraz jest wszędzie i już zaczyna się nudzić. Gdzie nie spluniesz ten sam efekt :/