Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arek dolny slask

Polki za granica sa podobno latwe bo sa z dala od domu. A cudzoziemki w Polsce ?

Polecane posty

Gość arek dolny slask

tez ochocza popuszczaja szpary, bo sa na wakacjach, na wymianie itp, z dala od domu, zrelaksowane, chca sie zabawic a wiedza ze nikt sie nie dowie ?

Gość sdsdm,mx
a cóż to za nerwowa reakcja na tak oczywistą prawdę? uderz w stól a nożyce się odezwą

Gość dobrze że nie mieszkam w PL
To zacofany kraj. Myslisz że jak polska jest spostrzegana przez obcokrajowcow?? Dokladnie jako zacofany kraj!!! Dobrze że już nie jestem obywatelem polski! Bo mam już paszport brytyjski! Hahaha :D

Gość ghahahahhahaaaa
Oburzone porządne co mieszkają za granicą albo tam tyrają na zmywaku :D:D i nie popuszczają nikomu szpary tam :D:D:D nie realizuja fantazji

Gość dobrze że nie mieszkam w PL
Ale zobacz za jaka kase dostaja te co robia na zmywaku :D a nie tak jak ty musisz je.bac po 12h na miesnym żeby dostac 1000zl buahahahah

Gość esfdsgdf
@dobrze że nie mieszkam w PL To o zacofaniu to moze i racja :-). Ale polski paszport ma sporo plusow do brytyjskiego(nie liczac minusow wiz do kraju cheesburgerow) - porwania i okradanie Polakow zdarza sie znacznie rzadziej, bo prawie nikt nie wie gdzie lezy Polska, a na pewno nie kojarzy jej z bogactwem :-). Poza tym bodajze na polski paszport jest wiecej krajow o ruchu bezwizowym niz na amerykanski i zaden chyba nie jest zamkniety. Nawet bardziej niz bodajze na brytyjski(ale samych brytyjskich rodzajow paszportow jest sporo - zalezy czy masz mainland, Isle of ma etc.) "To zacofany kraj. Myslisz że jak polska jest spostrzegana przez obcokrajowcow?? Dokladnie jako zacofany kraj!!! Dobrze że już nie jestem obywatelem polski! Bo mam już paszport brytyjski! Hahaha " ---------- Co do tematu watku - zazwyczaj kobiety na wyjazdach bardziej pragna czulosci, bo nie ma juz pet rodzicow, srodowiska, presji kolezanek dewotek(lub robiacych za plecami to samo a mowiacymi cos innego), ale to tez nie jest regula do wszystkich...

Gość Do dobrze że nie mieszkam w PL
dobrze że nie mieszkam w PL JA nie muszę w ogóle zapierdalać nawet w mięsnym czy za granicą :D:D . Mnie płacą za siedzenie :classic_cool: tylko siedze i pachne a Ty zapierdalaj i popuszczaj szpary murzyńskim niewolnikom

Gość 112 GHAH Dr. Kimberly Old 666
Niech się wszyscy razem ze sobą ruchają ile wlezie i kto tam se z kim chce! I tyle! Po sprawie! Laski młode z europejskich wymianek i Au Pair pjerdolą się latem sporawo ze starymi dziadami polskimi odmłodzonymi grass'em und alkoholem! Pjerdolonko letnie, aż miło! Bez kondomów je ruchajcie! Niech w ciąży wracają do siebie skąd tam przybyły koorwinki te młode i naiwne doopodajki ciekawskie i głodne wyposzczonego chooja! Moje gg to 5473221 Pobajerzymy se trochę und odrobinkę and spokojnawo?

oho! ależ oburzenie. chyba na zasadzie "uderz w stół - nożyce sie odezwą" :-) powiem tak, te które maja być łatwe za granica, beda łatwe, ale one są i nie lepsze u nas w kraju. a te które nie chadzają z pierwszymi lepszymi w PL to i nie beda się rozkraczać na obczyźnie. tyle :-)

jestem tego samego zdania, poza tym _ _ prostytutka to zawod, ku++a to charakter_ _

Gość fsdafsdgdfsgd
Zależy z jakiego kraju. Angielki, Francuski i Amerykanki same płacą za usługę, a Polki, Ukrainki i Rosjanki dają za kasę. Jak dla mnie te pierwsze to prawdziwe kobiety, które wiedzą czego chcą od życia. Tymi drugimi gardzę, bo się sprzedają. Co innego kupować, a co innego sprzedawać się.

smiechu warte, skad ta wiedza jedna placa, drugie biora wydaje mi sie, ze to zalezy od kobiety a nie od narodowosci to tak jakbys powiedzial ___ polacy jedza tylko kartofle, a niemcy sa bardzo czysci

frida6 dokładnie! śmiechu warte... wiesz, jest popyt - jest podaż, a kurrwiarz kurrwe, zawsze będzie gloryfikował i vice versa :-) więc jak się podejmie temat. to zawsze defensywa sie znajdzie na takowy...

Gość hahah ale sie usmialem
''bodajze'' ? Brytyjski paszport otwiera kazde drzwi na calym swiecie, UK to potega na skale swiatowa, 5 gospodarka swiata, potega militarna i t.d. Nie ma porownania

Gość to bez różnicy
czy tu czy tam wszystkie to koorwy

Gość niby nie mieszkasz w Pl
a polskie znaki na klawiaturze masz ? :D

To co Polki robią po za granicami kraju i co wyrabiają w granicach tego kraju, to sytuacyjny wynik naszych wielkich militarnych uniesień, które miały finał w kanałach Warszawy. Nie mamy nawet kogo w duupę całowa, bo na Wschodzie ... dzieciak,i które napisały ten tekst, nie miały zielonego pojęcia że tak u nas było : http://www.youtube.com/watch?v=4wXD7ItXAJA