Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronieeeczka

Oświecę was

Polecane posty

Gość weronieeeczka

Faceci nie potrzebują miłosci tylko dziury do spuszczania, przyjaźni też nie , bo kobieta która nie daje dupy nie jest w stanie przyciągnąć jego uwagi. Oni nie odróżniają miłosci od jebania, dla nich to jedno i to samo. Dlatego po miesiącu romantycznego pierdolenia nie potrafią już tworzyć klimatu

Gość chyba każda kobieta w głebi
duszy to wie ale nie przyjmuje tego do wiadomosci Ja jestem kobietą i coraz lepiej sobie z tym radzę:D Efekt jest taki że jestem szczęśliwa a jak kiedys sie rozczaruje to tylko pozytywnie:P

Gość weronieeeczka
myślicie że potrzebują przyjażni i pogadanek, co za śmiała obsesja, dopóki masz cycki i dziurę to będzie w miarę spokojny. Dla nich wartość ma jedynie seks i pieniądze.

Gość wredniucha
wszystkie idiotki na tę prawdę zasłaniają uszy i zakrywają oczy

Gość weronieeeczka
Z żonami są z wygody i lenistwa, i dla seksu ,regularnego pierdolenia a nie z miłosci, to są bezduszne stwory.

Gość a wg mnie
jest inaczej. mam kolege, ktory sie we mnie zakochal ale ja w nim nie. on poza mna swiata nie widzi a SEXU NIE MA. i nie spotyka sie z zadna kobieta na sex. twierdzi ze albo ja albo nikt- mam nadz, ze mu przejdzie

Gość weronieeeczka
Zauważcie że każdy kumpel robi podchody, niby kolega a rzuca aluzjami seksualnymi, a jak mu nie dasz to jesteś głupią cipą a nie przyjaciólką

Gość weronieeeczka
wczoraj podsłuchałam w knajpie rozmowę dwóch doktorów od nas z uczelni, jeden się chwalił że jego żona ciągnie druta najlepiej na świcie, że czasem owszem mozna wyruchać studentkę ale generalnie zawsze ma jebanie w domu. Bardzo mądre i inteligentne na poziomie wykładowców

weronieeeczka poczytaj sobie o ewolucji czlowieka, poczytaj sobie o instynktach zwierzecych. mezczyzna to typowy samiec, ktorego celem jest zaplodnienie jak najwiecej partnerek w celach rozdrodczych. przyszla technika sa srodki antykoncepcyjne, wiec sex stal sie rowniez przyjemnoscia, bez koniecznosci zapladniania. kobiety sa z venus, mezczyzni sa z marsa. facet jest z kobieta dlatego ze jest ladna i sexowna a kobieta z facetem dlatego ze jest inteligentny, mily, wrazliwy, pracowity, ze czuje sie przy nim bezpiecznie. nowosci nie odkrylas. jednakze twoj temat oznacza, ze masz zle doswiadczenia z sexem, ze wielu facetow cie skrzywdzilo i wykorzystalo. mimo iz ja lubie pobzykac, to zawsze staje na glowie by partnerce bylo cudownie w lozku i by nigdy nie narzekala, ze zostala wykorzystana, a nawet tak by prosila o wiecej. najpiekniejszy komplement jaki uslyszalem po sexie od kolezanki brzmial tak: "twoja sperma jest tak slodka, ze chyba zaprosze kolezanke" :P

Gość weronieeeczka
to to jesteś chwalebnym wyjątkiem, gratuluję, większość ma gdzieś czy wykorzystuje okazję czy nie, nie ta to inna

ja juz mam 30 lat moja droga. moze jak mialem 18 lat to chcialem bzykac wszystko co sie rusza teraz juz mnie to nie kreci od wielu lat chcialbym sie kochac z kobieta z milosci ale gowno. nie mam kobiety, nie ma milosci i dupa :(

Gość weronieeeczka
oni mieli po 45 lat

Gość weronieeeczka
jest z żona bo robi laskę, taki był wniosek, nie dla tego ze ją szanuje i kocha

co wy macie z tym wykorzystywaniem? przecież kobieta może potraktować seks tak samo jak facet: fajna zabawa i czerpanie z tego przyjemności wy jednak traktujecie seks jak towar który można wymienić za związek, zobowiązania czy pieniądze - nie dziwcie się zatem, że faceci są od was cwańsi i grają wam na nosie

Gość weronieeeczka
przepraszam ale to dla mnie uczucia a nie pieniądze