Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdytru

Słusznie się zdenerwowałam.?

Polecane posty

Gość fdytru

Tak więc ja zajmuję się domem (dopóki pracy nie znajdę) a mój facet pracuje tak więc przed południem rozmawialiśmy przez tel i wiadomo byly podteksty erotyczne itp (rzadko mamy czas i mozliwosci na cokolwiek on pracuje i do tego mieszkamy z moimi rodzicami) do tego dowiedzialam się, że moi rodzice mają gdzieś jechać na pare godzin pełnia szczęścia bo nikt nie będzie przeszkadzał, zaczęłam się szykować (prysznic itp) w końcu on przyjechał, podałam mu obiad itp rodzice zaczęli się zbierać do wyjścia i w tym momencie co oni wychodzili zadzwoniła mojego faceta komórka.Brat dzwonil czy pojedzie z nim zobaczyć coś tam co chce kupić.. myslalam ze odmówi bądź powie, że później czy coś.. a on po prostu ot tak powiedział, że pewnie.. Powiedział, że wróci góra do godz, no wiec czekalam.. 3 godz.. po tych 3 godzinach wrócił, powiedzialam co mi nie pasowało oczywiscie bez krzyków, normalnie.A on zaczął się ze mnie śmiać i położył się spać.. No nie wiem czy się smiać czy go zabić.. Może przesadzam.?

Gość ....kapiszon....
dobre hahahahaaaa idz posunąć kredens jak sie nudzisz

Gość fdytru
jak zwykle same cioty się wypowiadają :)

Gość aaaaaaaaaaaaaapsik
wygląda na to, ze tylko ty potrzebujesz bzykanka, małżonek pewno załatwia swoje potrzeby po pracy na mieście

Gość kozaczkanr1 :}
ludzie dziewczyna sie normalnie pyta a wy tak chamsko odpowiadacie.Co siedzieje,troche kultury. zaraz pewnie mnie obrzucicie błotem i kij wie czym

Gość Self Fish
miałaś prawo się zdenerwować!! Nastawiłaś się na baraszkowanie a Twój facet Cię olał.Za zaśmianie się w twarz powinien dostać w tego uśmiechniętego pysia z liścia:classic_cool:

Gość aaaaaaaaaaaaaapsik
jeśli chodzi o wyrko to nie jesteś mu potrzebna - przecież ze służącą i z kucharką się raczej nie sypia