Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Raaaaaaape

ZAPUSZCZAM WŁOSY

Polecane posty

Gość Raaaaaaape

Zrezygnuję z prostownicy i suszarki 2 razy w tygodniu przed myciem nafta kosmetyczna+olejek rycynowy wyrzucam wszytskie odżywki z silikonami i szampony z sls kupię szampon i odżywkę z alterry z rosmana bez wyżej wymienionych składników codzienny masaż głowy delikatne szczotkowanie codziennie wieczorem do diety dołączam natkę pietruszki, rzeżuchę oraz tran czy przez 2 miesiące podrosną mi więcej niż 2 cm jak myślicie?

Gość Cosmatka
co byś nie robiła włosy rosną ok. 1 do 1,5 cm na miesiąc i nic na to nie poradzisz

Gość Ja specjalnie nie dbam o swoje
włosy, a mam je piękne i gęste. Do tego rosną mi bardzo szybko. Podstawa to dobre geny:)

Gość Raaaaaaape
no geny jesli chodzi o włosy to mam liche :( odziedziczyłam chyba po ojcu i jego rodzinie...cienkie, rzadkie, szybko siwiejące Mama ma gęste włosy, nawet rozjaśniacze nie sa w stanie ich zniszczyć. ja do tego wszytskiego zniszczyłam farbowaniem..jak byłam młodsza to miałam jeszcze znośnie włosy, nie były bardzo rzadkie,a teraz to żal mi ich zastanawiam sie czy na stałe nie zrezygnować z farbowania....

Gość ja tez mam bide na glowie :(
ale dlaczego wyrzucac chcesz swoje odzywki szampony? to nieekonomiczne i na pewno nie ekologiczne :( zuzyj co masz i dopiero

Gość Raaaaaaape
dobra, oddam je mamie i sie nie zmarują ;) w każdym razie ja rezeygnuje z odżywek z nivea, gliss kur, dove.... one tak na prawdę nic nie pomagają

Gość ja tez mam bide na glowie :(
ja już dawno zrezygnowałam polecam wode brzozową

Gość A ja tak z innej beczki mam...
ale ja mowie o innego typu produkcie. woda brzozow wplywa na to zeby sie nie prztluszczaly i na stan skory glowy, wspomaga porost.a oleje to zupelnie inna bajka pielegnacyjna. polecam tez pokrzepol na porosyt

Gość Raaaaaaape
no spoczko oprócz szybszego wzrostu włosów zależy mi tez by je maxymalnie odżywić :)