Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość etwtet

bardzo wazne pytanie

Polecane posty

Gość etwtet

co sadzicie o piesku pinczerze miniaturowych dla rodziny mama tat i 1,5 roczny synek...

Gość hahahahahhss
jak pies to porządny musi być

Gość etwtet
up

Jezeli Wam się podoba to czemu nie :) Słyszałam wiele dobrych opinii o tej rasie.

Gość etwtet
no myslalam o labladorze ale do bloku by sie meczyl..yorki jak dla mnie sa zbyt lalusiowate a o tych pieskach slyzalam wiele dobrego

Gość rubinowa..
swietny piesek, mialam takiego niestety juz nie zyje ;(, ale byl bardzo rodzinny lubial sie bawic, siersci nie bylo widac w domu, i tym bardziej jest taki maly ze jak cos sie dzieje np inny piesek sie rzuca to podniesiesz swojego pinczerka pod pache i idziesz hehe :) ogolnie te pieski sa bardzo zywe bardzo pocieszne - i zawsze im zimno hehe- moj sie trzasl prawie zawsze :), milo wspominam i z checia kupie sobie jeszcze jednego za jakis czas

Gość etwtet
a nie sa agresywne np dla dzieciaczkow?

Gość rubinowa..
nie sa agresywne, ale tez musisz go wychowac i chyba takze trafic na dobrego pieska z charakterem, nie za bardzo rozszalalego z miotu ale tez nie leniwca - chociaz te pieski to piecuchy , ja pamietam jak nosilam mojego pod kurtka tylko mu glowa wystawala bo byla sroga zima wiec nie mialam serca zeby stal tyle na zimnie na tych chudych lapkach :)

Gość vgcxd
nie lubie malych psów