Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdsfjldshfhdif

co mam robić kaszel latem..

Polecane posty

Gość hdsfjldshfhdif

jest lato wakacje a ja siedze w domu i kaszle [suchy] wyrywa mi pluca byłam u lekarza stwierdzil ze to wirus przepisal ambrosol ale nie wierze ze syropik pomoze na taki mocny kaszel . rano jak wstaje to mnie dusi cale wakacje do dupy......

Gość Idź do innego lekarza
tylko jeden tam u Ciebie ?

Gość hdsfjldshfhdif
byłam u 2 jeden antybiol wypisal nie zadzialal a drugi ten syrop

Gość niewazne gdzie mieszkam
Zapal sobie jeszcze

Gość ewkawlkp
ten syrop jest na mokry kaszel gdy jest wydzielina ale zalega a nie na suchy!!!!!!!!!!!!!!!a może to alergia? kup najtańsze tabl na alergie weź wieczorem rano ocenisz

Gość zalosna lala
mi na kaszel pomaga gorace mleko z czosnkiem i maslem.Wiele syropow probowalam,tabletek i nic,kaszel jak byl tak byl.Wypilam to mleko i doslownie 3 dni i kaszlu niema.Dwa razy dziennie pilam.Spruboj moze tobie tez pomoze

Gość gość
Ja właśnie wykurowałam paskudny kaszel u syna robiąc mu nebulizacje przeciwzapalnym benodilem. Jest na receptę, więc trzeba się do lekarza wybrać, ale naprawdę jest bardzo skuteczny

Gość gość
Kaszel latem często bierze się z tego, że mamy klimatyzację. To super wynalazek, ale jak się wychodzi z 20 stopni na 30 parę, to organizm szaleje i o wiele łatwiej o infekcje i takie tam. Mi to pomagają leki do inhalacji, które odkryliśmy, kiedy córka miała zapalenie krtani.