Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glllllllllllllllllllluuuu

Do kogo dzwonicie CODZIENNIE?

Polecane posty

Jak w temacie... I dodatkowo - czy macie taka psiapsiółę (i kto to jest - mama, siostra, koleżanka?), z którą plotkujecie codziennie???

Gość do mamy
ale nie tylko poplotkowac o durnych rzeczach ile sie uslyszec

Gość sfmnyj
hmm ja nie dzwonie do nikogo tylko mi dupe zawracają. a tak to z mama lubie zawsze pogadac.ale nie codziennie.

Gość miszelka222
do mamuni rzecz jasna, polecam wejść jeszcze na stronę blogzarobek.pl i jak Cię zaintersuje to napisz maila na blogzarobek@interia.eu bo jest bardzo fajna oferta do wykorzystania

Nie ma takiej osoby. Do przyjaciółek dzwonię kiedy chcę się umówić na pogaduchy, nie lubię wisieć na telefonie. Codziennie dzwoni do mnie mąż z pracy w czasie przerwy, żeby się dowiedzieć co słychać w domu :)

Gość ubranka / podręczniki od 1zł
Fajne i tanie ubranka dla maluszka - 1zł, 1,5zł, 2zł - opcje KUP TERAZ oraz podręczniki do klasy IV szkoły podstawowej w bardzo dobrym stanie !!! Zapraszam :) http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=383003

Dobrze wiedzieć, ja dzwonię do mamy i do meza, czyli jestem w normie :-P

Gość redziiaa
Do meza codziennie. Po co dzwonicie do mamy codziennie? To dla mnie dziwne. Ja do mamy dzwonie co 3 - 4 dni. Mam swoje rodzine i mimo, ze mame bardzo kocham to nie widze potrzeby kontaktowania sie z nia codziennie.

Gość abcdefgkobieta
do męża jak jest w pracy ale smsuję, bo gadać to on nie ma czasu ;) często też do mamy ale zdecydowanie nie codziennie, tak co 3 dni. a poza tym to dzwonię jak muszę :)

o rrany czytam i nie umiem uwierzyc ze dorosli ludzie dzwonia do mamy codziennie :/ mozecie powiedziec mi po co dzwonicie do mamy? o czym mozna rozmawiac codziennie? ja dzwonie do meza ale tez nie codziennie, tylko jak cos potrzebuje, w koncu codziennie jest w domu, ale do mamy?

Gość abcdefgkobieta
No mnie też szczerze mówiąc to zdziwiło, że aż codziennie dzwonicie do swoich mam... Ja z moją widzę się raz na 2-3 tygodnie i w tej chwili obie siedzimy w domach więc dzwonimy czasem tak pogadać, ale gdy pracowałyśmy to dzwoniłam 1-2 w tygodniu i też było dobrze :)

do nikgo. Mój facet dzowni z pracy codziennie- co czasem mnie irytuje, jak mam sporo pracy, ale ok. Do przyjaciółki jak mi trza rozmowy, do mamy w weekend, albo jedziemy albo dzwonię.

Gość redziiaa
A juz myslalam, ze tylko ja jestem wyrodna i nie dzwonie do mamy codzienie :) Nie macie swojego zycia i swoich spraw? Ja nie rozumiem takich kobiet, ktore wszystko musza przedyskutowac z mamusia.

Ja od poniedziałku do piątku to codziennie dzwonię do mamy. Głównie zapytać co z synkiem i czy wszystko w porzaąku (moja mama go pilnuje jak my jesteśmy w pracy). Do męża dzwonię tez często ale nie codziennie. On do mnie po kilka razy na dzień.

Gość sikooreczkaa
Dzwonimy do siebie z mężem niemal codziennie Z mamą nie rozmawiam tak często bo mama nie dosłyszy i krzyczy do słuchawki a poza tym zawsze każdy temat prowadzi do jakiegoś sporu. Z przyjaciółką nie rozmawiam bo ona ma chyba stary telefon powyżej roku i słyszę co drugie słowo Odkąd chińczycy opanowali rynek światowy w 100% nie lubię wisieć na telefonie bo jest to mało komfortowe przeżycie Lepiej spotkać się w tzw. realu.

Gość jeww
to po co wy zakladalyscie rodziny skoro codziennie dzwonicie do mamusi?:O a potem dziwia sie ze maz szuka innej,bo tesciowa wtraca sie we wszystko:O ja dzwonie codzien do meza i vice versa,ale zeby do rodzicow?dziecinada

Gość happinessssssss
do narzeczonego i przyjacolki, tak zeby zabic nude i poplotkowac o głupotach, w wolnej chwili oczywiscie. jestesmy ze soba blisko, wiec duzo bierzacych spraw omawiamy wspomnie;)

Gość oiliolili
Dzwonię do matki. Po co? Polpotkować. Tak jak część dzwoni do przyjaciółki. I żeby sparwa była jasna, przez 6 lat mojego małżeństwa moja matka, do której dzwonię codziennie, nie wtrąciła się ani razu. Czego nie mogę powiedzieć o ojcu, z którym rozmawiam raz na x i o teściowej z którą mąż rozmawia nie za często. Matka jest moją najlepszą przyjaciółką. I watpię aby był to powód do szukania kochanki. A jeżeli tak, to prędzej znajdzie ją w psiapsiółcce jeww niż w mojej;-) Dla mnie dziecinne jest pisanie posranych wywodów w stylu jeww;-) pozdr.

Gość moja córka
Najczęściej dzwonie do przyjaciółki. Mama dzwoni do mnie co 3-4 dni. Jak maż jest w pracy to nie dzwonimy do siebie bo nie może mieć tel przy sobie .Jak jeździe do domu to wtedy dzwoni.

Gość zaarrrraa
a ja wam zazdroszczę, że możecie codziennie porozmawiać z mamą. Ja moją widuję raz na dwa lata, rozmawiamy raz na dwa tygodnie. Mieszkam bardzo daleko i rozmowy są strasznie drogie :(:(

Gość ofmjwo
a ja nie dzwonie do nikogo bo nie moge :D tylko smsy

Gość ?!?!?!?!?!?!?!?!?! hmm...
O czym idzie gadać z mamą codziennie ?

a ja nie rozumiem powiązania- codziennie dzwonie do mamy- maz ma kochankę :) Śmieszne. Ja często z moją mamą rozmawiam, a rzadko się do nas wtrąca. Chodzę z nią czasem na piwo pogadać, jest mi bliska.

Codziennie dzwonię do mamy. Lubię z nią rozmawiać. Ot tak po prostu. Zawsze miałyśmy ze sobą dobry kontakt i po założeniu przeze mnie rodziny nic się nie zmieniło (jak widać u niektórych tak). Do męża nie dzwonię codziennie, bo dużo rozmawiamy w domu. Jak pracowałam to często rozmawialiśmy przez @. Z ojcem też rozmawiam codziennie, ale to on dzwoni. I raczej nie do mnie a do wnuka;-) I nie do końca rozumiem co ma codzienne plotkowanie z matką do wtrącania się do małżeństwa. Z resztą mąż też bardzo często rozmawia ze swoim ojcem i jakoś nie zauważyłam żeby teść się wtrącał w cokolwiek.

Gość jeśli to nie prowo
Dziewczyny- wszystko zależy od Waszych relacji z mamą. ja mieszkam blisko mojej mamy, często się widujemy, mamy wiele wspólnych tematów. rozmawiam z nią o wszystkim tym, o czym gadam z koleżankami. nasze kontakty nie są już tylko na zasadzie matka-córka. jesteśmy sobie bliskie. moja mam to jeszcze moda osoba, rozsądna, fajnie można z nią pogadać.