Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glllllllllllllllllllluuuu

Do kogo dzwonicie CODZIENNIE?

Polecane posty

Gość jhbjhv
do faceta i przyjaciółki ;)

?!?!?!?!?!?!?!?!?! hmm...-> ano idzie, idzie. Tylko to zależy od tego jaki masz kontakt z matką i jak jesteście sobie bliskie.

Gość ja też codziennie dzwonię do
mamy, bo nie mam innej przyjaciółki, bo nie wierzę w przyjaźń i już nie próbuję takowej znaleźć, zawsze się zawiodłam. A dzwonię po to, żeby zapytać jak się czuje babcia, jak się czuje mama oraz siostra i czy siostra nie miała ataku kolejnego, bo wszystkie mają problemy ze zdrowiem. Poza tym pytam jak tam w nowej pracy u jednego brata, czy wszystko ok i czy ma dalej umowę oraz jak z szukaniem pracy drugiego brata. Poza tym obgadujemy sąsiadki i opowiadamy sobie różne newsy z obu miejscowości :P Wszystko i tak zostaje między nami i moim mężem, któremu opowiadam czy chce słuchać czy nie:P, bo i tak z nikim więcej nie plotkujemy, więc nam wolno. :P A przede wszystkim wiem, że mojej mamie bardzo pomaga wygadanie się z różnych problemów i niekiedy mówi mi to samo, ale nie zwracam tak bardzo uwagi, bo wiem, że jej to pomaga. Nie rozwala to w żaden sposób mojego małżeństwa ani nic. A z mężem mam kontakt non stop na gg, bo on pracuje jako informatyk, a ja mam pracę też na kompie.

ja dzwonię do 2 moich przyjaciółek co dziennie albo co 2 dni-do mamy co 3-4dni, mój chłopak dzwoni do mnie:)